Spisa Hos Helena

I tisdags firade mannen och jag Galonbröllop (19 år som gifta) och 29 år sen vi träffades.

En god 3 rätters middag på Spisa Hos Helena blev det.

Just nu har dom ett erbjudande där man får en 3 rätters meny för 350:-.

En mysig kvarterskrog på Kungsholmen med influenser från Medelhavet, rejäla portioner så jag kan lova att du går inte hungrig därifrån.

Vi åt Moules Mariniéres och Carpaccio till förrätt, Grillad kalventrecôte och Spisas klassiska ryggbiff till varmrätt och efterrätt finns det alltid plats för och valet föll på Vit chokladpannacotta och Creme Brulee.

Trevlig och serviceminded personal, man behöver inte vänta längre trots att det oftast är fullbokat.

Jag älskar verkligen mysiga små kvarterskrogar, vilken är er favoritrestaurang i Sverige?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Grattis till er båda! Gott, trevligt och prisvärt. Jag får lägga namnet på minnet eftersom sonen numera bor på Kungsholmen.
    Jag har ingen absolut favorit men allra helst så äter jag nere i hamnen här på hemmaplan. Sommartid är vyerna fantastiska och det slår det mesta 😀

    Kram

  2. Grattis än en gång, och visst är det mysigt att gå ut och äta, älskar det! Men tyvärr gör min hörselnedsättning att det blir svårt att höra vad mitt sällskap säger på de flesta krogar, för av någon anledning så spelas nästan alltid musik på restaurangerna, vilket gör att gästerna pratar högre och det blir mer buller i lokalen, suck! Minns när vi var på ”Spisa hos Helena” och så fullbokat, jag hade verkligen svårt att höra. Men god mat har de! Er middag ser fantastisk ut!
    Ha en fin helg!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *