Finns det en bättre kombo än god mat och Stockholms Skärgård?
I fredags hoppade jag på Strömmas pampiga M/S Gustafsberg VII och njöt av ett fantastiskt julbord.
Här är det krögaren krögaren Arnaud Eygun och hans personal som har dukat upp allt man kan önska sig – sill, fisk, kallskuret, lutfisk för den som önskar, småvarmt och ett dessertbord fyllt av läckra desserter och olika godissorter.
Alla Strömmas båtar är restaurangbåtar är KRAV-certifierade och maten tillagas med stor omsorg om råvarorna och med hänsyn till miljön.
Först fick vi lite glögg och pepparkakor innan det var dags att frossa loss på den fantastiska julmaten.
Här fanns sill och lax av alla de slag tillsammans med goda röror som gubbröra och kräftskagen.
Kallskuret som julskinka, älgkorv, viltkorv och pressylta, småvarmt som prinskorvar, jansson och ribs, massor av goda ostar och ett välfyllt dessertbord Fruktsallad, Chokladmousse, Pecannötspaj, Äppelkaka, Körsbär i kanel och rödvin, Punschkräm, Vit chokladkräm, Nougat, Ischoklad mm
Vi bara satt och njöt av all god mat, den fina miljön, fantastiska servicen och skärgården.
3 timmar senare rullade vi land mätta och belåtna.
Bäst på julbordet var alla goda sillar och laxvarianter, men även dessertbordet som jag inte kunde få nog av.
Kram Diana
Gud så gott kram
Så fina bilder , blir sugen på att boka finns det lunchkryssningar med? Kram
Så mysigt och vilket julbord.
Kram Carin
Vilken perfekt miljö för ett julbord. Själv är jag inte road av julmat alls så jag brukar fokusera på godiset och efterrätterna. Livsfarligt men så gott 😉
Kram
Gud så gott och vilket dessertbord , tack för tipset kram
Super trevligt!!
Kram Kajsa
Så mysigt det ser ut! Vi ska fixa lite eget julbord i helgen 😉
Vad mysigt med julbordskryssning i Skärgården!
Kram och ha en fin söndag och 3:e advent!
/Maria
P.s Tack för fina ord om min sömnad 🙂