TÄVLING VINN EN LYXIG VISTELSE PÅ RÅNÄS SLOTT

Vem har inte drömt om att bo på ett slott eller ivarje fall checka in för ett dygn och känna sig som en prisessa, det ska en av er få möjligheten att göra nu och inte vilket slott som helst utan på Rånäs Slott.

Rånäs är en gammal bruksort utanför Rimbo och år 1833 lades grunden till Rånäs Slott, ett slott som  har en mycket spännande historia.

1998 renoverades slottet till att bli  konferensanläggning och hotell och har blivit ett helt fantastiskt ställe som ni bara måste besöka.

Slottet passar för en romantisk weekend, tjejweekend med spa och mat för en gourmand, bröllop, fest, konferens eller sportlovsweekend med barn.

Maten är gudomlig och faller alla i smaken kan jag lova.

Jag bara älskar detta rofyllda ställe och kan inte få nog.

Nu ska en av er få chansen att vinna:

Fredagsweekend i jan-mars inklusive afternoon tea, femrättersmiddag, logi, frukost samt tillgång till Sjöbastu med utomhusbubbelbad.

Hur lyxigt är inte det?

För att tävla ska ni:

1, Följa @ranasslott och @dianasdrommar på instagram

2, Ge mig ditt bästa wellnesstips i jultider och tagga 3 vänner för dubbla vinstchanser tävla på både blogg och instagram

Lycka till, tävlingen håller på tom 31/12.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

 1. Så underbar tävling och speciellt nu i all stress. Mitt bästa wellnesstips är att stänga av social media, tysta telefonen. Sätta på ett skönt poddavsnitt eller en ljudbok och ta en powerwalk. Allra helst en pw i skog eller nära vatten.

 2. Åh vilken fin tävling, bästa wellnesstipset är att spela spel.umgås och långa promenader kram

 3. Mitt bästa tips är att lyxa till det mitt i vardagen med en god bit mat, en fika, bio eller boka en massage. Allt för att få en avslappnad vardag och lite lyx 🙂

 4. Åh, vad mysigt att få chansen att vinna denna härliga vistelse! ❤️

  Mitt bästa wellnesstips är att våga släppa alla måsten och bara vara för en liten stund. Det är helt OK att det är lite damm bakom dörren eller lite disk på diskbänken. Tro mig allt kommer finnas kvar i morgon också, och ibland behöver man få lite tid att bara släppa allt och vara. Njuta och göra det som man mår bra utav.

  Följer givetvis bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 5. Oh! Underbar tävling!
  Mitt tips är sömn, ta chansen att vila ut
  Ordentligt!
  Tävlar även på insta med taggningar
  💕

 6. En slottsweekend är aldrig fel! Fick just en sån födelsedagspresent av min mans syskon när jag fyllde jämnt förra året, så i januari var vi till Rånäs slott, underbart ställe med god mat, och jag valde ett rum med jaccuzzi såklart!
  Kram!

 7. Se det som finns runt dig; familj, vänner, utsikter, blommor och tillåt dig att glädjas av det! Ta en promenad i närmsta skog/äng, strand. Du måste inte följa en stig, ta med en kaffetermos och slå dig ner på en plats som tilltalar dig.

  Skulle gärna checka in på detta vackra ställe med min make! Vi har levt ihop sedan gymnasiet, i nöd- och lust och i med- och motgång, nu närmar vi oss pension. Vi lever varje dag och har det bra men det här skulle verkligen sätta guldkant på vardagen!

  Följer och taggar på instagram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *