Ronja Rövardotter På Intiman

Ronja Rövardotter fyller 40 år och det är en av mina Astrid lindgren favoriter ,så när jag såg att det skulle bli jullovsteater på Intiman tog jag med mig lilla L för att se denna underbara föreställning och vi blev inte besvikna.

Foto:Camilla Käller

Lilla L ville inte att den skulle ta slut och inte jag heller, den innehåller ju allt som en bra föreställning ska innehålla..kärlek, spänning och sorglig, vildvittror, rumpnissar och rövare, bättre kan det inte bli.

Mellan 18/12-9/1 kan man se Ronja på Intiman, se den säger jag.

För regi står Kålle  Gunnarsson.

 En imponerande kostym ensemblen har på sig och musiken är fantastisk och mycket duktiga skådespelare.

Teatern är från 5 år och det är nog bra då den kan vara lite läskig, lilla L kröp upp i min famn när vildvittrorna kom men kunde ändå inte låta bli att titta för det var ju så spännande och så kunde hon inte förstå varför rövarna skulle skrika så mycket, men det är ju så rövare gör…

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *