Tävling vinn hudvård

Dags för en riktigt fin tävling i samarbete med Militus Medical.

Jag har 4 fina produkter från VMV Hypoallergics du kan läsa mer om produkterna här.

Produkterna är fantastiska om man har känslig hud, min favorit är ögonserumet som har en uppstramande effekt (kan behövas…).

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gilla Militus medical på facebook och gillar gör ni här

2, Gilla DianasDrömmar på facebook och gillar gör ni här

Extra plus om ni delar med er av ert bästa skönhetstips.

Tävlingen håller på tom söndag.

Lycka till!

kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Fin tävling. ögonserum är alltid bra att ha. gillar redan x2 mitt skönhetstips ä nog frisk luft. kram Nilla

 2. Åh, den här tävlingen vill jag vinna!
  Om jag vinner ska min dotter med atopiskt eksem i ansiktet få dessa produkter!
  Jag har gillat på FB.
  Mitt bästa skönhetstips är att inte använda för mycket smink – lagom är bäst!

 3. Åh, behöver verkligen en boost i min vintertrötta hy och både mina och barnens sprickiga händer och läppar!

  Gillar på Facebook i namnet Johanna Kenas, och mitt bästa skönhetstips är funkt! Drick mycket vatten och smörj in huden ofta så den håller sig spänstig och mjuk. Håller tummarna stenhårt!

 4. Hej

  Jag gillar båda sidorna på FB med mitt namn Tina Carlström.

  Om jag hade ett bästa skönhetstips så hade jag gärna gjort det. Min hud har strejkat sen efter sommaren 2012. Jag har fått rosacea och acne och tycker det är jätte jobbigt och börjar känna mig aningen deppig.

  Ett tips som jag dock kan ge är att peela händerna underbart mjuka. Om man tar strösocker ca 1½ msk i handen och blandar med olivolja ca 1msk och skrubbar händerna med detta så blir de otroligt mjuka. Skölj rent med handtvål och avsluta med handcreme så har du babylena händer =)

  Hälsningar Tina

 5. Hej!

  Har nu gillat på fb, dig gillar jag sedan tidigare. Mitt bästa skönhetstips kommer från min mormor, ett leende och barnängens tvål. Kan det vara lättare…..det funkade för henne, hon var strax över 90 när hon gick bort men nästan rynkfri och med den mjukaste hud. Hoppas på att ha ärvt hennes gener men lite hjälp på traven skadar ju aldrig.

  Mvh
  Charlotta

 6. Gillar + Gillar sen tidigare 😀

  Det var en mogen kvinna ifrån Lund
  som ville vara vacker och sund.
  Hon fick då ett tips
  ät inte chips,
  låt vatten bli din grund.

 7. Bästa skönhetstipsen:
  1. Se till att leva ditt liv så att du känner dig lycklig!
  2. Ät hälsosamt så ofta du kan och drick mycket vatten. Det man stoppar i sig är avgörande för hur både utsidan och insidan mår och ser ut.
  3. Sov tillräckligt.
  Kramis! Viktoria 🙂

 8. Jag gillar båda sidorna på FB. 🙂

  Mitt bästa skönhetstips som fungerar på mig är billigt och enkelt. Tvätta ansiktet först i varmt vatten, sedan kallt vatten och sedan varmt vatten i gen.

 9. Åh….jag är gärna med i denna lyxiga tävling 🙂 För lite lyx och Flärd, kan den utsatta huden i vintertid vara Värd ♥ Jag gillar båda sidorna sedan tidigare på fb (Pernilla Wamsjö.
  * Bästa skönhetstipset är som vi alla säkert redan vet: ♥ Sömn ♥ Vatten ♥ Motion
  men som vi kan behöva påminna oss om själva ibland. Ett extra litet tips på en toppenbra scrub till kroppen, och det bästa av allt….du fixar den lätt själv 🙂 Blanda ihop farinsocker, honung och olivolja till lagom kletig konsistens, sen är det bara att smeta in kroppen 😉 Efteråt blir du härligt mjuk och len och huden blir härligt återfuktad!

 10. Gillar och gillar och hoppas på tur…
  Bästa skönhetstipset… jag använder inte mycket annat än en bra dagcreme, så jag har ju inte så många tips 😉 Men jag säger sömn 😉 Att sova ordentligt, vilket jag inte alltid gör! 😉 🙂
  Titta gärna in till mig och tyck till, jag behöver hjälp! 😉 🙂
  Ha en fortsatt fin start på nya veckan!
  Kram!!!!

 11. vad kul att du har varit i Paris….
  Jag och min yngsta dotter skall åka dit när hon fyller arton.
  Kramar i massor finaste du / Jane

 12. Hej Diana!
  Jag gillar både Militus medical och DianasDrömmar på facebook!
  Skulle så innerligt gärna vilja vinna detta lyxiga kit till min känsliga och reaktiva hy som behöver specialbehandling! Dessutom är jag 40 + och behöver därför lite uppstramande produkter eftersom min hy inte är så spänstig längre….
  Mitt bästa skönhetstips är att sköta om och göra det bästa av det man fått! En DAGLIG hudvårdsrutin är viktigt och även tillräckligt med sömn och skippa framför allt rökningen. Att äta sunt och röra på sig regelbundet är också viktigt.
  Vänliga hälsningar
  Maria Carlweitz

 13. Hej !
  -Gillat din sida på facebook
  -Gillat produktens sida på facebook 🙂
  Mitt bästa skönhetstips är nog… hihi tvätta ansiktet med vatten ^^
  Haha kommer inte på något 😉

  Tack och hej !

 14. Ååååh gillar och delar vidare på facebook under mitt namn.
  Mitt bästa skönhetstips måste vara sömn och kärlek.
  Båda gör underverk för både kropp och själ

 15. Har varit inne och läst om produkterna – verkar helt underbara:)

  Mitt bästa skönhetstips är att sköta om sin hud, smörj smörj smörj,
  skrubba skrubba skrubba!:)

  Skrubba ansikte och kropp en gång en veckan.
  Kroppen skrubbar jag med en blandning av socker och olivolja, alldeles underbart och kroppen blir babylen till en billig peng!

  Till ansiktet använder jag olivolja och havregryn som jag blandat ihop,
  väldigt milt och bra för ansiktet.

  Sedan är jag väldigt noga med att smörja ansikte och kropp varje
  dag:)

  Tack för en inspirerande blogg:)
  Gillar båda på facebook:)
  enn11004@student.mdh.se

 16. Är man svårt allergisk har man inte många skönhetstips. Då är att bli frisk det viktigaste!

  Men att sluta tvätta sig och duscha flera gånger/dag är inte dumt! Det mår huden väldigt bra av. Huden är ett stort organ som utsätts för många påfrestningar i vårt dagliga liv. Kan man låta den kostymen få vila oxå från alla medikamenter är mycket vunnet! Min mamma har kommit tillbaka till livet tack vare det rådet och tiden har jobbat för henne. Önskar jag hade samma uthållighet!
  Gillar på facebook, Emelie Svensson.

 17. Hejhej!

  Gillar er båda på FB sedan tidigare.

  Mitt bästa skönhetstips är att var förälskad, inte världens enklaste men oerhört effektivt! 🙂

  Kram!

 18. Hej! =) Jag är jätte gärna med och tävlar, gillat båda sidorna på Facebook som Dezirée. Mitt bästa skönhetstips är att vara naturlig! Huden mår bäst av det och smink täpper i synnerlighet bara igen porerna vilket gör att huden åldras snabbare, rikligt med fukt, bra vitaminer och ordentlig rengöring är därför mina bästa tips 🙂 Samt en bra fuktkräm både dag- och natt!

 19. Jag är gärna med och tävlar och har gillat båda sidorna på Facebook, under mitt namn Ronja Jansson 🙂

 20. Hejsan! härligt pris! jag har gillat sidorna! gärna med och tävlar! Några skönhetstips som låter självklara men faktiskt fungerar, speciellt för din hud! drick mycket vatten, min favorit är citron vatten! Va ute mycket! Snabbaste sättet för fräschare hud! ett annat tips är att färga ögonfransar/(ögonbryn) detta kan göras enkelt och billigt själv hemma men man ser så mycket snyggare ut med markerade ögon och man behöver inte sminka sig 🙂
  kram! /Bella

 21. Jag gillar båda sidorna på Facebook, alias: Petra Christensen
  Skönhetstips:
  Skönhetssömn & ledig tid,
  gör dig vacker & ger dig frid!

 22. Jag är gärna med och tävlar, och gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen).

  Mitt bästa skönhetstips är att låta huden andas ifrån smink och annat då och då, och att alltid tvätta bort smink rester när du väl sminkat dig. Det är något som är A och O för mig hur trött jag än må vara.

  Kram Sanna

 23. Åh jag är verkligen med.
  Min hy mår såååå dåligt av denna extrema kyla så hoppas verkligen på vinst.

  Gillar er båda på fb, Madelen Jansson.

  Mitt skönhetstips är att dricka mycket vatten och att må bra inombords.
  Mår man bra så ser man alltid snyggare ut och utsidan blir snyggare av att insidan mår bra.

  Håller tummarna! 🙂

  Kramar

 24. Så klart jag är med,det behövs;) gillar och gillar…
  Mitt bästa,hmm jo det skulle väl vara.Dricka massor av vatten,det gör jag.
  Sova sin skönhetssömn,det gör jag.
  Långa promenader.Det gör jag. Men om det hjälper??
  Ha de gott..kramizar

 25. Gillat och delat på Facebook!:-)

  Mitt bästa skönhetstips: Är det gamla och klassiska gurkknepet, då man har trötta och svullna ögon, lägga tunna skivor gurka på ögonlocken och vila 10 minuter, det fungerar på mig:)

  Kraam Mysbella

 26. Gillar båda på Facebook. Malin Svartnäs Hartzell.

  Mitt bästa skönhetstips är regelbunden tvättning av både ansikte och sminkborstar. Drick mycket vatten, små SPA-hemmakvällar, njut av livet och meditera nån gång inbland. Är själen i balans är oftast kroppen också det 🙂 För att inte tala om nu mär solen kryper fram är det bara att sätta sig och suga i sig det underbara D-vitaminet!

 27. Mitt bästa skönhetstips är att skratta mycket. Glada människor är vackra människor.

 28. Jag är gärna med och tävlar och mitt bästa tips är att ta hjälp av ett proffs så man verkligen får produkter som passar.

  Gillat på fb – emma widman

 29. Gillar på FB som Paola Allegrini

  Mitt bästa skönhetstips:

  Att skönheten kommer inifrån är en sliten klyscha. Om detta kan man inte hyscha. Heller inte om att ett leende är bra för både kropp och själ; även hyn av smilgropar mår väl. Slarva inte med rengöring och fukt, så får du med skavanker och torr hy bukt.

 30. He,
  gillat o gillat sen tidigare…
  Mina recept: 1. Om man har problem med spruckna läppar….en gång i veckan-torrborsta de med socker och smörj med vaselin efetråt. 2. Innan du sprejar parfym ell din favorit doft, blöt huden med vatten först eller ta lite av din vanliga ans. kräm . Doften försvinner inte lika snabbt då. 3.Ansiktsmask som renar och återfuktar – blanda saften av 1 citron med 0,25 dl oliv eller mandel olja . Smörj ansiktet och låt vara några minuter.
  Mvh, Daria Kecman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *