Mina bästa skönhetstips-skönhetsintervju

Jag är mycket noga med att ta hand om min hy och handlar det mesta av mina produkter hos Militus Medical.

Vill ni veta mina bästa skönhetstips kan ni läsa intervjun som Militus Medical har gjort med mig här.

Ni missar väl inte att tävla om en av mina favoritprodukter VMV Serum  och tävlar gör ni här.

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Jaa vistt har de bra produkter och det känns som om produkterna är vetenskapligt prövade och noga utvalda, det gillas av mig som är mycket kritisk till skönhetsprodukter! Tror vi kommer träffas snarare än du kanske tror!
    Kram Helena

  2. Jag skulle också vilja ha någon ansiktvård som passade just mig, får väl ta mig i kragen och kolla lite nogrannare!
    Ang väskorna, så tyckte jag nr 1 va finast!

    Ha en fortsatt fin söndag
    Kram Sandra

  3. Behöver alla skönhetstips jag kan få är helt vilse ute i sminkdjungeln, kul att läsa intervjun med dig. Kramisar Tina

  4. Kul med intervjun :))
    Ansiktsbehandling har jag bara gått på 4 ggr…men det är härligt och hyn blir så fräsch!! Jag är också noga med huden i ansiktet helst!…Smörjer in mej varje dag o natt…använder ansikts rengöring, mask o.s.v…nu ropar mannen att maten är klar…det blir lövbiff inbakad med grekisk vitlöksost (mjukost) och klyft potatis i ugn..mums!
    ha en fin kväll!
    Kramen

  5. Läste intervjun, jag behöver verkligen mera sömn för hyns skull känner jag. Men jag känner mig för övrigt så pigg! Ingen bra kombo, men jag kan se väl påsig ut när jag kommer upp på mornarna! Det var bra att bli påmind om det här hos dig!

    Kram Jenny

  6. Hahaha, jag trodde att ditt bästa skönhetstips var att bli skönhetsintervjuad, men förstod bättre när jag läste ditt inlägg 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *