Cala dór

Cala dór är en mysig liten ort på Mallorca.

Det finns flera mysiga stränder:

Cala Gran, Cala d’Or, Cala Egos, Cala Es Forti, Cala Serena och Cala Esmeralda och vi jobbar på att prova allihopa.

Hamnen i Cala d’Or är världskänd massor med lyxjakter och vackra segelbåtar .. Denna hamn är världskänd av flera anledningar, bland annat för att den erbjuder Mallorcas bästa skydd vid storm. I direkt anslutning till hamnen finns barer och restauranger där man kan köpa färsk fisk direkt från Medelhavet.

På eftermiddagarna är det poolhäng och svalkande drinkar som gäller.

Har ni varit på Mallorca?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

15 Comments

 1. Härligt !! Njut av varenda sekund 🙂
  Jag har varit på mallis, men det var mååånga år sedan så det är nog snart dags för ett besök igen !
  Kram

 2. OJ här går det undan ni åker från ställe till ställen 🙂 ser härligt ut & nej jag har aldrig varit där 🙂 ha det gottit kram

 3. Vad härligt det ser ut! Skulle gärna haft lite mer semester… Har aldirg varit på Mallis, men har väldig lust att åka dit! Det är så komiskt – ALLA norrmän har visst varit på Mallorca i år, och (ALLA svenskar på Rhodos).

  Ha en fin vecka vidare!!

  Kram

 4. Jag var på Cala Millor på min första restresa i tonåren.. ligger Cala d’or nära? C M ligger ganska långt norrut på östra kanten. Vad jag minns så var det fint, jag och min kompis hade i alla fall jättekul 😉
  Kram

 5. Åå nu längtar jag dit! Jag har varit där massvis och åkt runt, men vill asolut åka dit igen… Det är ett favoritställe att semestra på! Ha det underbart!

  Kram Jenny

 6. Fina du 🙂 Japp, har vart på Mallis många ggr men nu avr det väldigt länge sen. Sist var nog Palma med en vän 🙂 Njut…ser ut att bli regn i sthlm idag… jag stand byar och hoppas blir ledig, packar ihop för 1,5 v på västkusten nu, kramar

 7. Nej, inte än! Men jag tänkte satsa på Puerto de Sollér tror jag… Hoppas ni har det riktigt skönt!

 8. Jag älskar Mallorca och vi har varit där många gånger. Vi åker dock alltid till Alcudia. Ha en fortsatt bra semester. Kram Anette

 9. Så härligt det ser ut! Men med min relation till sol och värme är Mallorca inget resmål för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *