diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

 1. Inte i turkiet – men här hemma tränar jag väldigt mycket den här semestern. Ca 5 pass i veckan, och det är inga ”mespass” heller…
  Igår körde jag och C ett pass på gymmet så kroppen var helt slut. 2 timmar efteråt orkade jag fortfarande knappt lyfta armarna så pass högt att jag kunde sätta håret i en hästsvans. Men det som inte dödar – härdar och jag älskar det !!
  Kram

 2. Överlag är jag dålig på att träna men hoppas bli bättre. Måste bara hitta ett sätt att finna motivationen. Hitta träningskompisar och så… Kram.

 3. Jag försöker träna…..men var riktigt slö på Rhodos, var såå varmt 🙂 Länge sen man fick en kommentar fr dig 🙂 Jag klickar ju in v arje dag 😉 Kramar

 4. Finns inget bättre än att börja dagen med en PW på stranden =)
  Som balsam för både kropp och själ.
  kram

 5. Bra jobbat, japp jag går en timma pw varje morgon även på semestern. Ha det fortsatt fint på underbara Mallorca. Kram

 6. Vilken härlig semester ni har på Mallorca!

  Japp jag tränar men varann dag… kroppen måste vila med 😉

  Kram Sandra

 7. Så duktig du är. Jag önskar att jag var lika aktiv men tyvärr kan jag inte skryta med det. Kram Anette

 8. Bästa starten!! Grymt bra jobbat.
  Jag tränar också på semestern, såklart då det är det BÄSTA jag vet.
  Kram

 9. Jag är aldrig duktig på att träna, men just nu kör jag ett program för min onda rygg och då är jag duktig och gör det varje dag!

 10. Inte en dag, och ändå packade jag träningskläder och skor. Men jag bröt benet väldigt snart in på semestern så det har väl sina orsaker….

 11. Bra jobbat 😉
  Det beror lite på vad jag gör, men när jag har tiden och möjlighet så gör jag något dagligen, även om det bara blir en promenad ibland.
  Kram

 12. Jadå här tränas nästan hela semestern underbart i värmen på morgonen innan alla turister vaknar upp 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *