5:2 dieten med Slanka

Under sommaren har viktminskningen gått lite på halv fart, vågen har stått stilla vilket jag är nöjd med.

Jag har druckit en Slanka shake till frukost i princip varje morgon och motionerat mint 5 ggr i veckan.

Men nu är det dags att ta tag i de sista kilona och det började jag med i förra veckan med  5:2 dieten och resultatet efter en vecka nästan -1 kg vilket känns bra med tanke på att jag inte har tränat något pga av halsont.

Och enkelt med Slanka, dricker 3 om dagen de dagar jag fastar.

Det här känns som en metod son kan funka i vardagen, 2 dagars fasta är perfekt och sen får man ju äta som vanligt nästa dag.

Ni ska få följa mig under hösten tills jag har nått mitt mål.

Har ni testat 5:2 dieten?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

18 Comments

 1. Min man har testat och han har gått ner en del och gillar det verkligen. Så jag har börjat idag. Vi äter bars som vi köper på nätet. Smidigt det med.

  Massa kramar på dig! Och lycka till!

 2. Åh spännande. Med den spännande vetenskapen bakom den här faste-formen kände jag mig tvungen att testa, jag gjorde ett försök med 16:8 i tre dagar, men blev yr i skallen och uppblåst i magen. Så det var ingenting för mig! Jag ser fram emot att höra hur 5:2 funkar för dig! Lycka till! Kram!

 3. Vad är målet? Ett visst antal kilon eller liknande? Bara nyfiken. 🙂

  Jag testade Herballife för 15 år sedan och det var samma idé som Slanka, hur det funkar nu vet jag inte men jag gick ner en hel del och fortsatte med shaker ett bra tag. Nu har jag kört LCHF och det funkade bra för mig.

  Kram

 4. Åh vad duktig du är. Fantastiskt fokus…..Och nja, den har jag inte provat. Kör min egen variant av periodisk fasta under läsåret – på sommaren får man vara glad om man inte lägger på sig för mycket….Kram Mia

 5. Nix det har jag inte! Men många är ju väldigt förtjusta!

  Kram Jenny

 6. Tänkte börja på måndag med 5:2 dieten i kombo med Slanka och PW’s.
  Måste bara beställa hem lite mer slanka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *