Tillbaka till verkligheten

Måndag morgon och första jobbdagen på 30 dagar.

Men vilken fantastisk sommar det har varit.

Härliga dagar på Öland med sol, värme och bad i mängder.

Mysigt besök i Trosa.

Salta bad på Mallorca.

Goda svalkande drinkar.

Härlig utflykt till Sandhamn.

Känner mig mycket nöjd med min sommar, är ni nöjda med er sommar?

Det här kan man leva på länge….

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

18 Comments

 1. Jag är absolut jätte nöjd med min sommar så det känns okej att hösten snart är här. Önskar dig en bra dag på jobbet efter ledigheten. Kram Anette

 2. Visst är jag nöjd med sommaren! Länge sedan vi hade sånt här väder…
  Känns tungt men ändå helt om att snart ta sig till jobbet 😉 kram Suss

 3. Jag känner mig väldigt nöjd med min resa till Italien men generellt har resten av sommaren varit pissig för mig. Halkade och bröt benet en vecka in på min sammanhängande semester och det har väl varit halvkul att vara gipsad just denna sommar…

 4. Ja, härligare kunde vi inte haft det.
  Sommaren har verkligen visat sig ifrån sin bästa sida i år och bjudit på mängder av soltimmar i lagom varm temperatur för aktiviteter utomhus dagen lång.
  Tack för många härliga bilder på vackra sommardagar och det syns att du trivs som fisken i vattnet på din resa mot nya träningsvanor nu när vi är tillbaka i verkligheten igen.
  Kommer bli en fin höst 🙂
  Kram

 5. Härliga bildet! Jag är otroligt nöjd med min sommar och den fortsätter ju faktiskt att bra tag till. Hos oss blir det ju inte riktigt kallt alls så det blir en ny erfarenhet.
  Kram
  Rebecca

 6. Vilken härlig sommar du haft! Verkligen härliga bilder!
  Jag gillar din header så väldans mycket, varje gång man går in här så njuter jag av de vackra bilderna!
  Själv börjar jag jobba i morgon.
  Ha en fin vecka!

 7. Visst har det varit en ovanligt fin sommar vädermässigt! Länge sedan vi fick så mycket sol här i alla fall! Men i morgon börjar vardagen igen…

  Kram

 8. Javisst har det varit en underbar sommar på alla sätt och vis. Hade extremt härligt väder mina två första semesterveckor och det kommer jag leva på länge, länge.

  Ni ser ut att ha haft det ljuvligt ni med 🙂

  Ha en fortsatt fin måndag!

  Kram Anna

 9. Jag är mycket nöjd med sommaren och semestern, mycket kan jag tacka vädret för! Jag tycker att vädret är otroligt viktigt på semestern och i år kan man inte klaga 😉 Men det kändes helt ok att börja i dag igen, nu när man har samlat kraft i några veckor!
  Kramar

 10. Underbar sommar 🙂 Jag är oxå nöjd m min sommar 🙂 Det blev en bra sommar trots att jag inte trodde det, tack för ikväll, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *