Dags för tävling

 

Den här gången tänkte jag att två av er skulle få chansen att Serla´s nya dispenser med tillhörande ark.

Jag har ju den själv hemma och har helt bytt ut hushållspappret mot denna, så mycket smidigare.

vår 008

Och det tycker lilla O också…

För att ha chansen att vinna ska ni bara motivera i kommentarsfältet varför du skulle vilja testa Serla´s nya hushållsark och dispenser?

Tävlingen håller på tom nästa tisdag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

24 Comments

 1. För att jag är trött på att dra ut hela rullen varenda gång jag ska ta lite papper,jag sitter nämligen i rulltol och är förlamad på ena sidan, så denna skulle vara toppen att få prova 🙂 kram Monica

 2. Hej Diana.
  Hmmm, jo jag borde vinna för att jag gör av med en väldans mycket hushållspapper och detta verkar mer än smidigt och bra 🙂
  Kramar till dig.
  Jessica

 3. Mina barn torkar alltid av sig på sina kläder. Det verkar vara en naturlig reflex. Den reflexen är det väl dags att ta arbeta bort med hjälp av smidiga hushållsark!

 4. Men 2 små barn hemma finns det mycket kladdiga ansikten & händer som behöver torkas… ofta. Det behövs något smidigt som är lätt att få tag i när man har EN hand att ta papper med medan den andra försöker avstyra kladd på husets väggar. En vanlig hushållsrulle är ju inte det optimala utan den åker oftast i golvet när man försöker dra av en bit med en hand. Men detta verkar ju toppen, testar gääärna 🙂

 5. Smidigare med barnen kan jag tro!
  Det brukar komma lite långa stycken ibland.
  Vore toppen att få prova.

 6. Det låter smidigt. Och mina barn gillar sånt som är smidigt. Därmed kanske de skulle städa upp efter sig själva, utan tjat och gnat. Tänk vad det skulle underlätta vardagen. Kram.

 7. Detta vore ju topnotch att ha i både bilen och på utflykterna.
  Men kladd från glass, korv och annat man kan tänkas äta under bilturer och utflykter så vill man ha något smidigt med sig att kunna torka av allt.

  -Så nu hoppas jag på en kladdhjälp 😉

  Kram kram

 8. inte med å tävlar, men ser fram emot imorn…… ladda för ett hårt o svettigt styrketräningspass ;:) hihi…. ska köra spinningklass idag, kram kram

 9. Kladdig blir man alltid till maten, och detta hade nog gjort att barnen blir mer självständiga när de spiller. I vanliga fall åker hela rullen ut innan de ena hunnit börja torka upp.

 10. Det verkar som det är så smidigt att ta med sig ut på picknick och det kommer det att bli en hel del vår, sommar och höst. Så det hade jag mer än gärna provat. Kram Anette

 11. Jag är gärna med och tävlar! Jag såg detta på tv igår och tänkte att det där, det skulle jag vilja testa!

  Vi använder en hel del hushållspapper, man gör väl det med små barn antar jag. Men ibland har jag en känsla av att jag tar mer än jag behöver. ”Färdigportionerat” papper verkar ju supertoppen! 🙂

  Kram Jennica

 12. Jag är gärna med och tävlar om dessa fina priser.
  Att ha en liten kladdig tjej hemma som helst vill äta själv så går det åt lite hushållspapper.
  Och att hon helst vill ta sitt papper själv gör att det oftast blir mer papper än som behövs.
  Så att få chansen att vinna denna smarta lösning skulle vara perfekt hem till oss.

 13. Jag skulle väldigt gärna vinna en sådan, så mycket finare än både en torky eller vanlig hushållsrulle gillar skarpt att man får ark.

 14. Våran vanliga rulle går på full varv hela tiden. Med en kladdig och nyfiken bebis hemma.Skulle vara super med en lätt och smidig att ha en hushållsark och dispenser till hands. Som både passar till små och stora.

 15. För jag är tillsammans med en karl med adhd. Kanske låter märkligt varför vi behöver denna, men det ska jag berätta. Han har städmani! Vet inte hur många gånger han skäller över att det är blött någonstans eller att det är kladdigt någonstans och vi har aaaaldrig något att torka med. (jag har nämligen fobi för disktrasor.. *ryser*) Med 2 småbarn blir det lätt ett par fläckar här och var. Så för att ha det lite lugnt och gött här hemma vore detta kanon.
  KRam!

 16. Därför att jag tycker det verkar praktiskt att ha t ex ute på altanen eller i köket, istället för att försöka riva hushållspapper med en hand.

 17. Ååå såg reklamen igår på tv och blev helt förtjust. Det känns så smidigt att man får ett ark intaget och att den dessutom är så behändig i formen gör att jag mer en gärna skulle ha den här hemma. Hushållspapper går som smöret här då det spills mest hela tiden med alla barnen och inklusive mig själv, är nämligen en extremt bra spillde ;). Så jag och alla här hemma tror jag skulle bil glada över att få testa Serlas nya lösning på hushållspapper!

  Kram kram

 18. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna då jag tror att denna är riktigt praktiskt och underlättar vardagen på många vis. Skulle därför vara super kul att få chansen att testa på och se vad man tycker om den. Kanske blir det min nya favorit? 😉

  Kram Sanna

 19. Men åh, det skulle vara så praktiskt för mig och till så stor hjälp med de här hushållsarken från Serla! Min gamla hållare för rullen med hushållspapper ramlar alltid omkull när jag skall riva papper från den, dessutom är det ohyggligt ful! Skulle kännas så bekvämt och behändigt med den här fina förpackningen från Serla, roligt ifall jag vann den också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *