Lakrits i mängder

Snart är det dags för Lakritsfestivalen och jag provsmakar lakrits mest varje dag… Den här är den solklara favoriten i Lakritslådan….Sterkar Djupur från Nammi

ciate , skepparholmen mm 049

Vad sägs om lakrits , täckt med mjölkchoklad och rullade i salmiakpulver. Gillar man riktigt salta godisar då kommer man att älska dessa, vilket jag gjorde.

ciate , skepparholmen mm 051

Favorit nummer två som väcker barndomsminnen till liv, .Salta Riksdaler från Lakritskungen, gillades av alla i familjen så dom fick jag inte ha ifred.. Lagom salta riksdaler helt enkelt, alldeles färska så dom smälter i munnen.

ciate , skepparholmen mm 052

Och en annan favorit, Lakritspulvret som man kan göra massa spännande med, recept kommer.

Vilken typ av lakrits gillar ni bäst och ska ni gå på Lakritsfestivalen i helgen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Men galet vad gott djupurs starka verkar! Den ska definitivt testas!! 🙂

    Jag ska gå på söndagen, är du där då?

    Kram!

  2. Lakrits är ju såå gott. Det är någonting både jag och sambon gillar, och faktiskt den enda godissorten vi har gemensamt, haha 🙂

  3. Det vattnas i munnen på mig. Jag har ju bara provat Djupurs som vi fick i goodiebagen och den kan jag riktigt längta efter, för det var den godaste jag ätit någonsin. men kan tänka mig att med salmiak kan det kanske bli ännu bättre.
    Kram Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *