Julklappstips

Tiden går så galet fort, det börjar närma sig jul och nyår och det är dags att börja tänka på julklappar.. häromdagen köpte jag min första julklapp, den här fina kalendern till lilla O som ska få pryda hans rum, så himla fin.

Han går ju i ettan och frågar varje dag vad det är för datum, månad etc

Både den fina kalendern och galgen hittar du hos Egofin

Blev du sugen på att beställa en kalender får du 10% rabatt med koden Diana

Har ni börjat köpa julklappar ännu?

Kram Diana

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Vilken fin kalender! Vi funderar på att ge pengar till töserna i stället i år, så då blir det inga julklappar. Eller jo förresten jag kan ju inte låta bli att köpa så det blir nog några små ändå 😉 Har inte börjat än, men brukar vara klar innan advent börjar. Så blir det kanske inte i år, får se.
  Kram J

 2. Så fin kalender. Är klar med en julklapp och det är till min son, han har fått en vecka i solen med sin mamma =)
  Kram

 3. Jättefin kalender! Nix, inte börjar med julklappar än….men borde börja ta tag i det där nu! Så det inte blir så stressigt på slutet….
  Kram Jennica

 4. Jag klickade hem två tröjor med motiv från Frost (egentligen är jag inget fan av tröjor med såna tryck, men jag har en treåring som älskar Frost) från HM igår kväll och en söt pyjamas. Ett Tipi tält med sittpuff är sedan tidigare beställt o kommer i december. Nu dags att tänka till vad resten av tjejligan ska få…kram

 5. Så fina saker! Jag har inte börjat köpa julklappar ännu. Eller förresten en har vi köpt, till min mamma, hon önskar sig inget annat än tomtar. Ha en fin måndag. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *