Tävling vinn en hemstädning med Helpling

Det där med att ha hjälp med städningen hemma tycker jag verkar superlyxigt .

Vem vill inte ha mera tid för familjen och slippa städa ibland?

IMG_3257

Nu i helgen hade vi en stor fest för mannen som fyllde år och hemmet behövde en rejäl uppfräschning så jag passade på att testa den nya städfirman Helpling

Det var hur enkelt som helst att boka, jag bokade in min städning på onsdagen och redan på fredagen hade jag min städerska här.

Helpling finns i nästan varenda stad i Sverige och även i Europa.

Och hemmet var skinande rent inför festen.

Min städerska var mycket noggrann och trevlig, hon jobbade tom på övertid då hon inte blev riktigt klar….

Det fanns ju liksom lite att ta tag i!

Men nu tänkte jag att ni skulle få chansen att vinna en städning hos Helpling så här lagom till jul då man ju har lite annat att göra än att städa, eller hur?

För att ha chansen att vinna 3 timmars hemstädning ska ni:

1, Svara på frågan : Vilket från pris efter rutavdrag betalar du när du bokar en hemstädning hos Helpling? Svaret hittar du här

2, Ge mig ditt bästa städtips och motivera varför du skulle vilja vinna en hemstädning?

Ett extra plus är om du delar tävlingslänken på facebook-

Tävlingen håller på tom söndag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

19 Comments

 1. Rätt svar är 120:-/h efter rut avdrag.
  Mitt bästa städtips är att hela tiden håller efter så det inte gror igen.
  Jag skulle verkligen vilja ha en hemstädning innan jul då jag inte kan göra grovjobbet själv då jag sitter i rullstol kram Monica

 2. Rena rama drömmen att ha städhjälp. Det hade ju varit så skönt. Vet inte om jag vågar släppa in dom bara 😉 haha. Kram Anette

 3. Åh vad lyxigt det vore 🙂

  120 kr / timme 🙂

  Mitt tips är att städa OFTA 🙂
  Jag är flygvärdinna och vill hellre vara med familjen när jag väl kommer hem än att städa 🙂

  Hålla rent.

 4. Det hade varit en lyx!
  Tipset måste vara att dammsuga ofta.
  Vill vinna f¨r jag har lite svårt för att göra det själv, p.g.a. MS och Fibromyalgi.
  Vh.Anne-Mari

 5. Hejsan!

  Jag har upptäckt att tvättar man av med lite sköljmedel på klinkers (i badrummet) så lägger sig inte dammet lika snabbt och därmed behöver du inte heller torka av badrummet lika snabbt 😉

  Ett annat tips på fuskstädning är att ha en sopborste ståendes nära till hands, speciellt i hallen runt vinter då mycket stenar samlas och borsta upp dem.

 6. Hej igen,

  Glömde ju svaret på frågan 😛 Det är 120:-/timme

  Jag har upptäckt att tvättar man av med lite sköljmedel på klinkers (i badrummet) så lägger sig inte dammet lika snabbt och därmed behöver du inte heller torka av badrummet lika snabbt 😉

  Ett annat tips på fuskstädning är att ha en sopborste ståendes nära till hands, speciellt i hallen runt vinter då mycket stenar samlas och borsta upp dem.

 7. Svar: 120kr/timme

  Mitt bästa städtips: Ställ en timer på 10 min och kör ett plock/städrace VARJE dag. Är ni två vuxna i familjen så ska givetvis båda göra detta. 10 min är inte mycket tid, men det gör stor skillnad.

  Motivering: Jag har precis diagnostiseras med utbrändhet och ligger just nu på sjukhus och gör inte så mycket nytta hemma hos mannen och barnen. Lite extrastädhjälp hade varit ovärderligt därhemma!

  Kram

 8. 120kr/h om man bokar återkommande städning. Annars 160kr/timme.

  Jag har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/11/17/stadning-2311/

  Med två små barn och med en barnvagn som släpas in + en liten soon to be 2-åring som plötsligt tycker det är kul att sätta på ig stövlar själv så blir det väldigt smutsigt inne. Med två heltidsarbetande föräldrar så hinner vi inte riktigt med och prioriterar inte heller städning. Hoppas på vinst så vi får fint till jul.

  Mitt bästa städtips… oj… det är nog att försöka göra denna syssla rolig genom att sätta på härlig musik, greppa svabben och så dansa runt medan du rengör lägenhet/villa med någon härlig sommardoft

 9. 1. Från 120 kr/timme efter RUT
  2. Passa på att dammsuga när du har något i ugnen! Då känner man sig riktigt duktig när man fixat både matlagning och städning!

 10. 120 kr efter rut.
  Mitt bästa städtips är att investera i en mindre handdammsugare som alltid står framme. Då blir det inget projekt att dra fram dammsugaren ur städskåpet utan du dammsuger lite snabbt efter middag, efter bak, när barnen leker etc.

 11. 120 kr / timme

  Få en goddoftande mikrougn genom att torka rent i mikron, koka sedan en halv citron i en kopp med vatten i mikron! Blir så rent och sån fräsch och god doft! Bästa städtipset ever!!!

  Hur ska jag få tidspusslet att gå ihop?! Har insett att städhjälp är enda räddningen. Hjäääälp!

 12. 120kr/timme.
  I toaletten kan det bli en gul/brun beläggning i botten på äldre toaletter. Inga rengöringsmedel fungerar, men det gör ättika. Häll i på kvällen, låt verka över natten. På morgonen tar du toaborsten och vips är det borta. Ättika is the shit som jag brukar säga 🙂

  Ett annat bra tips nu inför jul. Om du fått stearin på duken, ta ett kaffefilter och lägg över fläcken, sen tar du ett strykjärn och stryker på kaffefilter. Kaffefiltret suger åt sig fettet och vips är fläcken borta.

  Vi är verkligen i behov av städhjälp, en liten nyfödd kille och renovering om nån vecka kommer leda till mycket damm som inte hinns med att städa bort innan jul. Kan verkligen behöva hjälpen så vi får fira en ren jul.
  Delat tävlingen, Tina Carlström.

 13. Rätt svar är 120:-/h efter rutavdrag.
  Mitt bästa städtips är : vinäger i vattnet när du städar klinker och kakel. Det gör det skinande rent.
  Heltidsjobb , studier och 3 barn. Räcker det som motivering 😉 Önskar att dygnet hade fler timmar och att man inte hade så många måsten utan kunde njuta av familjen och ett städat hem.
  Delat och håller tummarna nu 🙂

  Med vänlig hälsning Johanna Lemon

 14. TJohooo vilken tävling…mitt svar 120 kr /timmen…

  Städa är väl verkligen de tråkigaste som finns spec då man som jag har en trasig kropp efter en bilolycka, kan aldrig städa hela huset o får ta bara lite o lite åt gången…
  Bra musik o lite gott medel på trasan & ta lite i taget o eftersom de är mitt tips…Hoppas hoppas på tur, vore underbart

 15. Från 120 kr/timmen

  Mitt bästa städtips är att ha älsklingsmusiken högt i mitt hus!
  Engagera hela familjen och efteråt kan ni se fram emot att äta nåt gott eller hitta på nåt bus!

 16. Svar: Från 120:-/h efter rutavdrag.

  Mitt bästa städtips är att försöka få med alla i familjen även det allra minsta kan vara med och städa. För att göra städningen lite roligare starta lite musik, dansa loss med moppen och sjung med i låtarna och på så vis får du även in ett litet träningspass samtidigt. Efteråt kan ni njuta tillsammans med något gott att äta och mys i soffan.

  Medan du städar är mitt tips att försöka dela upp sysslorna i mellan er där hemma. Försök även att få in en vana redan ifrån början så barnen kanske har ett varsitt område där hemma exempelvis att A får tömma diskmaskinen varje dag, medan barn B får lägga i den nya disken. Barn C får i sin tur vattna blommorna, medan mamma får sköta tvätten och pappa får damsuga. Det gör att alla vet vilket ansvarsområde som är deras, och det gör även att allt flyter på mycket lättare.

  Vore underbart med lite städning nu till jul, det är nämligen något som jag tycker är extremt tråkigt och jag är ju ändå ensam bortsett ifrån dottern på 7 år att städa hela vår lägenhet på 83 kvm. Det är ganska stor yta och det tar på krafterna i mellanåt att hålla allt rent och fräscht så en städning nu lagom till jul vore mycket uppskattad och något som jag som ensamstående mamma helt klart inte har råd att unna mig.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *