Tävling vinn biobiljetter till Tjuvarnas jul och Trollkarlens dotter

Som ni vet så älskar jag att gå på bio med killarna, jag ska faktiskt på biopremiär inatt…hur jag nu ska lyckas hålla mig vaken, men har man lovat så har man, äldsta sonen och jag ska gå.

Så då måste jag ju gottgöra småkillarna och tänkte ta med dom på Tjuvarnas Jul och Trollkarlens dotter.

Vi älskade julkalendern och ser fram emot att se filmen.

Handling:

Charlie har nu funnit en familj i den f d ficktjuven Kurre och pigan Gerda. När Kurre och Gerda får ett eget barn känner sig Charlie bortvald. Men en mystisk trollkarl anländer till staden och söker upp Charlie i smyg. Han visar henne en värld av magi och spännande upptåg, men vad döljer han egentligen för hemlighet?

Nu tänkte jag att ni skulle få chansen att tävla om hela 10 biobiljetter, 2 per vinnare.

För att vara med och tävla ska ni:

1, Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på FB.

2, Berätta vem ni skulle ta med er och motivera varför ni ska vinna.

Tävlingen håller på tom söndag, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

 1. Jag missade ju förut att hämta ut biljetter, hinner inte med allt. . . 😉 Men vill väldigt gärna gå (tillsammans med dig kanske) och mina tvillingar på just denna film. Det vore ju toppen 🙂 Vi är en riktig filmälskande familj.

  Kram N

 2. Ja det vore ju så kul att få gå med lilleman här hemma. Göra något bara med honom, det är hans tur för egentid nu.Alternativt gå med båda mina små. Delar på FB. Kramkram Pernilla

 3. Har hört så mycket bra om denna film från olika håll och kanter. Men har liksom inte kommit iväg och sett den än. Vill gärna bjuda ut min 8årige son på biodejt. Har delat på fb 🙂

 4. Det skulle vara så kul att se denna film och få lite julkänsla ihop med mina två barn
  Wilma och Elias. Att ha en riktig mysdag med dem vore toppen.

 5. Åh vilken mysig tävling eftersom jag har vuxna barn så skulle jag gärna njuta av en härlig biokväll me min systerdotter som älskar bio o mysa lite extra me sin moster…

  Gillar sidorna oh hoppas på tur

 6. gillar o h delar med namn Linnea Möller.

  Jag skulle vilja gå med min dotter. He henne egentid och ge henne möjlighet att vara ensam
  Med mig och ställa de frågor hon vill ställa nu mär hennes pappa ska flytta.

  Ha en bra dag.

  Mvh Lea

  Jessamy_@hotmail.com

 7. Jag gillar din facebooksida och jag delar tävlingen därifrån till min facebook https://www.facebook.com/anette.m.carlsson

  Jag skulle vilja ta med Lilltjejen och se på denna underbara film som även jag vill se.
  Jag växer aldrig ifrån att älska barnfilmer särskilt i denna sorten av film.
  Biokvällar brukar vara minnesvärda långt efteråt.

 8. Åh så himla bra tävling!

  Att få åka iväg och kolla film på bio är något utöver det vanliga för oss! Det vore så himla kul att få ta med min min dotter. Egen mor och dotter tid är viktigt och att få lyxa till det med en stor popcorn och massa godis! Om jag vinner tänkte jag slå in bio biljetterna i ett paket och säga att något fint väntar på henne efter skolan 🙂 Håller tummarna!

  Gillat på facebook (Emma Öberg)

  Har tipsat i min blogg. http://kiwigiirl.blogg.se/2014/november/tavling-biobiljetter.html

 9. Jag och sonen behöver en paus från måsten och vardagsbestyr
  -lite tid på tu man hand och ett mamma-son-äventyr!

  Gillar och delar såklart på fb (Anna Malin R)

  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram så länge

 10. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna biobiljetter till den här filmen. Den verkar super mysig och det vore toppen att få bjuda med sig dottern på lite äventyr nu lagom till jul. Tror hon skulle uppskatta filmen mycket och jag skulle uppskatta att få komma i väg bara vi två på lite mys.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 11. Jag gillar och delar på FB (Fröken Lundin).

  Vi vill se denna film hela familjen (2 vuxna, 2 barn)! Älskar att gå på bio ihop – och denna film har vi verkligen väntat på. Tror vi ska se den dagarna innan Julafton. som en uppladdning liksom :-).

  Ha en fins söndag.

 12. Vad skoj att du lottar ut 🙂 Jag har gillat och delat på facebook (sanna list)

  Jag hade gärna velat vinna då jag vill spendera lite egentid med min lillebror som är 8 år. Jag och han var jättetajta när jag bodde hos mina föräldrar men eftersom att jag flyttade nästan 65 mil bort så har vi kommit ifrån varandra. Så vill vinna detta och göra något för honom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *