Allas rätt till frukost

Visste ni att det finns många barn som varje dag går till skolan hungriga då deras föräldrar inte har råd att ge dem frukost? Fruktansvärt tycker jag och det tycker även Kellogg´s och Röda Korset då de har startat ett samarbete där de gemensamt hjälper barn och familjer med frukost!
Samarbetet går  ut på att de finns på plats i skolor i särskilt utsatta områden och förser ungdomarna med en rejäl frukost innan skolan börjar, för att ge dem förutsättningar att klara sin skolgång.

Vilket toppen initiativ tycker jag.

IMG_4451

För varje såld förpackning flingor märkta med ”Ge 1 portion” skänker Kellogg´s en portion flingor till barn, familjer och andra som behöver det. Så om du vill hjälpa till, leta efter dessa flingpaket nästa gång du handlar!

Bra att kunna förena nytta med nöje.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

 1. Hahaha, ja jättebra med envishet och det kommer hon komma långt med när hon blir äldre. Men just nu…gaaah…Vilket bra initiativ .Ha en fin tisdag! Kram

 2. Vilket bra initiativ! På vår skola kan barnen köpa frukost för en symbolisk summa. Inte helt fel det heller,

  Kram

 3. Verkligen bra initiativ, ska jag kika efter nästa gång jag köper flingor kram Monica

 4. JA de finns nog alldeles för många som är utan frukost som säkert kanske är nära en som man inte ens vet om.
  Ska spana hos Kellogs nu!
  Ha en bra dag!
  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *