Att ha några vinnare

Dags att presentera några vinnare tycker jag, julafton närmar sig ju med stormsteg….

ystad saltsjöbad

Vi börjar med övernattning på Ystad Saltsjöbad, mitt favoritspa och motiveringen löd såhär:

Ystad, älskade Skåneland, vackra Ystad Saltsjöbad – jag skulle verkligen behöva åka dit. Efter ett traumatiskt år med mina tandproblem, förlust av min bror i olyckan i Thailand och sedan uppdraget som föll på mig och maken att stänga ner hela brorsans leverne. Nu är nästan allt klart. Och vi är trasiga på många sätt. Skulle verkligen vilja landa vid havet och prata med maken min om annat än dödsbon, försäljningar och rensning av prylar.

Grattis Mia

Och till er som inte vann har Ystad Saltsjöbad ett fint julklappserbjudande 1695:- för två pers, helt spapaket med middag, vardagar jan-mars.

Bästa julklappen om ni frågar mig.

Och så har vi en vinnare av ett presentkort i Täby Centrum och vinnaren vann med den här tipset:

Mitt bästa tips är om du är stressad av julshopping vilket jag inte är älskar allt med julshopping trots allt men BÖRJA I TID menat man måste inte börja i dec utan kör okt börja i tid så slipper man alla dyra saker en och samma månad oxå så gjorde jag som ensamstående i många år redan i aug körde jag med några vad gör man inte för barnen, jag gillar att köpa med rabatter väntar tills det kommer 25% på ett helt köp osv alltid med rabatt så där kom 2 tips

Vill köpa något till min märkes tokiga son så då lär Täby centrum va perfekt köpa en snygg halsduk eller mössa

Grattis Anna Froby.

Maila era uppgifter till dianasdrommar@spray.se, namn, adress, tfnr och email.

Ni andra har fortfarande chansen att tävla om en kryssning med Viking Line, Lego Batman spel, solcremer och biobiljetter och jag lovar att jag har mycket mera fint i julklappssäcken till dom bästa läsarna i världen….vad sägs om ett presentkort på hela 1000:- kr att shoppa loss hos Garderåb, en make over hos Creative Headz, något från Yasuragi…..och lite till men jag kan ju inte avslöja allt utan kika in varje dag så du inte missar något 🙂

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *