Att få vilda pojkar att ta det lugnt

Mina killar är ganska aktiva….ivarje fall dom två minsta…, men ibland kan det ju faktiskt vara bra att ta det lite lugnt ibland då är det perfekt med legobygge.

IMG_5660

Funkar bra även på aktiva mammor.

Lilla O och jag började på Ninjagos nya lego Condrais Helikopter Anfall som ni hittar hos Lek Mer.

IMG_5664

Legobygget engagerade hela familjen och även lilla O´s kompisar.

IMG_5666

Till slut fick mannen rycka in när mamman hade byggt fel…

Och legot blev äntligen färdigt.

Det finfina med lego tycker jag är att man kan bygga lite då och då, när man behöver pausa.

IMG_5671

Ninjago Condrais Helikopter Anfall är för 7-14 år och jag tyckte att det var mellansvårt att bygga ihop, lilla O däremot tyckte inte alls att det var svårt, han har ju vanan inne.

Det roligaste är ju att leka med legot när det är färdigt tycker jag medan killarna tycker att det roligaste är att bygga ihop det.

Gillar/gillade era barn att bygga med Lego?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. De där Ninja gubbarna hör jag så mycket om på jobb. Mina killar byggde mycket med lego då dom var mindre. Kram anette

  2. Oj lego har vi haft mycket när barnen var små. För att inte tala om när jag själv var liten. Men då blev man ju aldrig klar, man byggde o byggde helt egna saker och sen började man om och det är riktigt synd att det inte är så idag… Härliga killar du har!

  3. Oj, ja Ninijago är en favorit det här får vi kika närmre på, kram Anna

  4. Om de gjorde! Sonen byggde nog allt som fanns på marknaden när han var i den åldern men även yngsta fröken byggde en hel del 🙂

  5. Vårt barnbarn önskade sig bara lego i julklapp. Men jag har aldrig sätt honom leka med det när vi är där. Dom bara står där som prydnadsaker.
    Kram Mamma C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *