Tjejkväll på Stockholm Spa och Hälsostudio

Det absolut bästa sättet att koppla av och komma ner i varv är att gå på spa tycker jag.

Häromkvällen anordnade jag ett litet event för några tjejer på ett av mina favorit spa i Stockholm nämligen Stockholm Spa och Hälsostudio.

Mitt i city på en liten bakgård ligger detta underbara spa som du kan boka alldeles för dig själv , fira en födelsedag eller en möhippa.

Men man kan även boka in sig på en yogaklass.

Stockholm Spa & Hälsostudio

(Fina Susan som äger Stockholm Spa och Hälsostudio såg till att vi hade det bra hela tiden)

Så fort man kliver innanför dörren här blir man alldeles avslappnad och rofylld.

stockholm spa och hälsostudio

Kvällen började med att tjejerna fick ett glas rosa bubbel och fick sätta fötterna i ett varmt fotbad med eukalyptus- och tallolja sen fick vi doppa fötterna i varmt, rosa paraffin. Kändes som att doppa fötterna i varm stearin..  Paraffinet bildar snabbt en stearinliknande strumpa runt foten. Känslan efteråt var underbar.Lena, mjuka fötter redo för öppna skor. Sen kom det bästa behandlingen avslutades med en fotmassage med Kerstin Florians svalkande Fuß Balm.

Instagram media by dianasdrommar - När du behöver en paus i vardagen #stockholmspaochhälsostudio #spa #relax #girls #tjejmys #lyx @sthlmspaochhalsostudio #theitaliancousins #italianfood @theitaliancousins #kerstinflorian @kerstinflorianswe #skönhet #beauty

Delikatesser från The Italian Cousins

Vi åt goda italienska delikatesser från The Italian Cousins

IMG_5706

I den här härliga bubbelpoolen kan man relaxa efter en 45 minuters behandling för bara  750 kr om man vill. (behandling inkl bad)Och dessutom har man hela spat för sig själv ,för Stockholms SPA & hälsostudio unika är att dom bara tar in en kund åt gången.

Erika från Kerstin Florian var på plats och berättade om företagets 4 hörnstenar , vikten av att ta hand om sig själv, träna och äta rätt.

IMG_5701

Stockholm-Spa-och-Halsostudio-event

Har ni inte varit här tycker jag absolut att ni ska boka in er på ett besök, men jag varnar er ni kommer aldrig att vilja gå härifrån!

Gillar ni att gå på spa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Ser verkligen härligt ut, mysigt med ett lite mer intimare spa kram Anna

  2. Men gud så mysigt! Det var ett tag sedan jag var på spa….det är en av mina absoluta favoritsaker att göra. Det blir dock bara ibland då ekonomin inte riktigt tillåter det så ofta som jag velat.
    Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *