Stockholms vackraste ställe just nu Kungsträdgården

Kungsträdgården står i blom och är nog ett av Stockholms mest fotade ställe just nu och Lina och jag var förstås tvungna att gå dit och insupa den härliga doften och njuta av dom vackra körsbärsträden.

IMG_6146

Jag älskar våren och blir som en kalv på grönbete…

Av med strumpbyxorna, nu är det vår :)!

IMG_6152

Klänning från Odd Molly

IMG_6155

IMG_6156

Njut av våren och ha en härlig fredag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

  1. Jag vill också dit och kolla på träden. Kommer aldrig iväg, men hade planerat att åka i morgon. Hoppas att det blir så. Vi åker i så fall tur och retur från Furuvik, så det blir cirka 35 mil i bil – men jag tror att det kan vara värt det. 🙂
    Fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *