En doft av vår och blommor med nya Cif Cream Aroma Pink Flowers

Jag är fullkomligt besatt av städprodukter som luktar gott, älskar doften av nystädat!

Häromdagen när jag kom hem från jobbet slog en alldeles underbar doft av blommor emot mig när jag kom innanför dörren, Cif patrullen hade varit och hälsat på och städat hela övervåningen.

cif_pinkflowers4

Nyputsade fönster

cif_pinkflowers5

cif_pinkflowers2

Nystädat badrum

cif_pinkflowers8

Nyputsade speglar, love it

cif_pinkflowers6

När jag var gravid vad jag lite smått besatt av doften av Cif (då hette den vim) och jag förbrukade flera flaskor för jag kunde liksom inte få nog av doften och den nya doften Cif Aroma Pink Flowers luktar ännu godare.

Den klarar av den mest ingrodda smutsen och vårdar ytorna utan att lämna några repor efter sig – bara en fräsch och frisk doft av blommor som förlänger känslan av ett nystädat hem, love it.

Mikropartiklarna gör att rengöringskrämen klarar av de allra smutsigaste ytorna, vårdar materialen och är lätt att torka av.

Funkar både på badrumsporslin, rostfritt stål, glaskeramikhällar och kökluckor. Lite kräm i en fuktig trasa eller svamp är allt som behövs – det feta försvinner direkt och ytan håller sig fräsch länge.

Är ni också lite smått besatta av doften av nystädat?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

 1. Gillar doften av nystädat så den där ska jag kika närmre på, finns den i butik nu? kram Mia

 2. Ha ha, jag hade inte ens noterat att den bytt namn från Jif så jag fick kolla min flaska. Kommer absolut att prova denna doft eftersom Cif alltid finns här hemma. Fast den renaste lukten är nog vanlig grönsåpa!

  Kram

 3. Finns inget bättre önskar !!
  Och så skönt att få komma hem till nystädat och bara få sätta sig !!
  Kram
  Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *