Tävling vinn presentkort på Pizzahut och 2 vinnare

Dags för en liten tävling tycker jag och denna gång har ni chansen att vinna presentkort på Pizza Hut , jag har hela 3 stycken att tävla ut till ett värde av 400:- styck.

pizzahut

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Svara på frågan:Vilken pizza är din favorit hos Pizza Hut, kika här,

motivera varför du ska vinna ett presentkort och vem du skulle ta med dig på en pizzakväll.

2, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela inlägget på facebook.

Tävlingen håller på tom nästa söndag den 10/5.

Sen har jag en vinnare av dom söta tofflorna från By Margarete Nudel och vinnaren är Anette

och sen har jag en vinnare av valfri bikini från Timarco och vinnaren är: Suss

Grattis tjejer, maila namn, adress, tfnr, email, storlek på tofflor och bikini och storlek till:dianasdrommar@spray.se

Vinnarna avpresentkortpå Pizzahut är:Anna Lundqvist, Jannice Lindell och Anna L, maila namn, adress och email till mig så kommer presentkort på posten.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

39 Comments

 1. Pizza Hut har ÄNTLIGEN kommit hit till stan och jag fullkomligt älskar deras mat. Favoriten är utan tvekan pepperoni lovers ! Den är bara såå god !! 🙂

  Om jag vinner så tar jag med min kompis Madde och bjuder på en riktig festmåltid !
  Det var evigheter sedan vi sågs sist utan barn så nu har vi en hel del ”världsproblem” att lösa och tjejsnack att ta igen 🙂

  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

  Kram

 2. Favoritpizzan är El Toco Loco. Jag skulle ta med mig min yngsta dotter som har en autismdiagnos – hon skulle behöva lite mamma/dotter tid. Och lite uppmuntran nu när hon kämpar så hårt i skolan.
  Jag gillar dig redan på fb 😉 Kram fina

 3. 1. Min favorit hos Pizza Hut är Vegetarian med Mozzarella, paprika, rödlök, färska champinjoner, cocktailtomater. Jag vill vinna ett presentkort hos Pizza Hut för att jag älskar deras Pizza och jag skulle bjuda med min syster så att vi kan ta en riktig frossa Pizza kväll!
  2. Gillar redan DianasDrömmar på Facebook.
  Hoppas!
  Anita

 4. Jag är gärna med i tävlingen och gillar nog Toco Loco mest 😉
  Gillar fb sidorna under mitt namn Christina Frisberg.
  Delar tävlingsinlägget offentligt under samma namn 🙂

 5. Glömde att skriva att jag tar min familj med på Pizzafest 🙂

 6. Åhh vilken bra tävling den vill jag gärna vara med och hoppas på lite tur. Om jag vann skulle jag ta med min underbara barn på en tur till karlstad pizza hut. Vi har ätit där en gång tidigare och det är så god pizza. Den godaste är forrest men gillar de flesta. Sen deras jättegoda glass till efterrätt.

  Har gillat din sida på Facebook
  Veronica hedlund

  Kram veronica

 7. Helt enkelt älskar pizza hut!!! Men sist jag var där var nog 5 år sedan nu.
  Favorit är deras pizza Louisiana i Lage med Cheezy Crush!! Vattnas i munnen bara jag tänker på den! Ligger på sjukhus men hoppas kunna komma hem nästa vecka. Du kan ju förstå att detta du lottar ut är extra lockande efter lång tid av sjukhusmat *urrk*.
  Jag skulle ta med hela min fina familj på denna pizza kväll! Skulle vara underbart att få glädja mina krabater också med deras favorit mat 🙂 . Så jag håller tummar och tår att just jag en av vinsterna får! P.s Fin och bra blogg 🙂
  Har delat på fb och gillat din sida såklart! Mvh Sara Källström

 8. Hej! Ska stå Large med Cheezy Crust. Kan du ändra Diana på mitt förra inlägg?
  Mvh Sara

 9. Hej! Jag bor i Nyköping men det finns Pizza hut i Norrköping min dotter och jag åker ofta dit och handlar, det tar bara 30 minuter! Någon kväll innan vi åker hem vill jag bjuda min dotter på en Pizza, det vore jättetrevligt så vi orkar hem!
  Kramar från Maud.

 10. Favoriten är Prosciutto! Gillar och delar vidare och Följer dig!

 11. Garlic shrimp är min favorit. Jag tar med mig ”gubben” min som också älskar pizza. Gillar och delar

 12. Hej!
  Min favorit är Forest. Jag skulle ta med min kära
  familj till Pizza Hut. Eftersom min sambo jobbar och sliter
  nästan varje natt för att vi ska klara oss ekonomiskt, skulle
  jag vilja bjuda han på en riktig festmåltid. För det är han
  verkligen värd och för att vi sällan går ut och äter. Så det
  skulle vara en ära att få vinna detta underbara pris.

  Gillar Dianas Drömmar på Facebook med
  namn Julianna Fredriksson

  Delar tävlingen på Facebookhttps://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 13. Spicy kebab 🙂 Jag skulle vilja vinna ett presentkort på Pizza Hut för att vi älskar att äta på Pizza Hut, då skulle jag bjuda min man för att han tycker att Pizza Hut har de godaste pizzorna.

 14. Mums! Våra lokala pizzerior i min lilla småländska stad har mycket att lära av Pizza Hut. Min favorit är Louisiana – smaken, råvarorna och hela upplevelsen är ljuvlig symfoni för mina smaklökar.

  Jag vill bjuda mina barnbarn, min dotter samt svärson på Pizza Hut. Vi ska träffas i Stockholm i sommar och de kommer resande ända ifrån Norrbotten. Barnbarnen har aldrig besökt Pizza Hut förr (eller Stockholm för den delen heller)- men deras favorit är pizza, så du må tro att mormor skulle glädja Jesper och Julia nåt enormt om jag fick bjuda på Pizza Hut.

  Jag gillar och delar på Facebook, hoppas Fru Fortuna är med mig.
  Tack kära du, för att du anordnar så fina tävlingar till dina läsare.

 15. Min favorit är Prosciutto
  Självklart vill jag ta med ”frugan” och min dotter och äta pizza. Dom gillar faktiskt pizza mer än jag. Man måste gå med någon som verkligen gillar pizza och att äta. Jag ogillar verkligen , främst kvinnor, som tar några tuggor och sen är mätta. Nej jag vill gå dit med nära och kära som kan äta och skratta samtidigt 😉

 16. Min ÄLSKADE Dotter har just i helgen flyttat till Stockholm…jag kommer under våren/sommaren åka dit då & då..
  Vore ju helt underbart få bjuda me henne på Pizza Hut, älskar Taco´s i alla varianter.. så El Taco Loco är favoriten..

  Vore underbart få vinna och kunna lyxa till de lite extra när jag ska besöka min lilla dotter (24år) och kanske t.o.m få njuta på en Pizza Hut uteservering..
  Gillar sidorna och håller tummarna sååå hårt nu!! Hoppfull kram

 17. Åååå,wiiiie en tävling=)

  Jag älskar Prosciutto pizzan och jag skulle vilja ta med min sambo på en lunch/middag för oss själva för att det var så länge sen vi gjorde något ihop 🙂 kram

 18. Självklart vill jag bjuda familjen. vi skulle åka till Stockholm och hitta på något roligt, kanske bio och passa på och äta gott. Det skulle få bli en härlig heldag.

 19. Alla pizzor går ner – pizza hut är toppenställe..
  oj va jag ska äta & bjuda me mig barnen om jag vinner

 20. Hej,
  den jag åt sist var magiskt god- Tropical Chicken 🙂
  Det vore härligt att ta med barnen och låta dem njuta av deras goda Pizzor <3
  Ha en fin vecka,
  kram 🙂

 21. Super Supreme är min favorit!
  Jag gillar på facebook sedan tidigare och jag har delat tävlingen med alla mina facebookvänner. 🙂

 22. Louisiana är favoriten!
  Mozzarella, grillad kyckling, paprika, färska champinjoner, rödlök. Mums!

  En pizzadejt med min fine prins Pierre
  i honom är jag galet kär
  Lyser upp min värld och pysslar om
  Med honom den stora kärleken kom
  Han är värd allt varje dag
  som får hjärtat slå extraslag
  och det vore en skräll
  vinna barnfri kväll

  Gillar som Anna Larsson på FB

  Ha en fin dag!

 23. 1. Favoriten är Prosciutto!

  2. Jag skulle vilja vinna så jag kan ta med min dotter till Pizza Hut så hon och jag kan få en trevlig stund tillsammans själva. Hon älskar dessutom pizza och att gå på restaurang!

 24. Godkväll !

  Min favorit pizza är Super Supreme. Tycker den är så god.Skulle vilja gå med familjen och smaka på den nya menyn. Skulle bli lycka hemma hos oss få smaska på goda pizzor och annat gott hos Pizza Hut.
  Gillar sedan tidigare. Delar Tävlingen som Marie Krantz

  Vänligen Marie

 25. Några gånger har jag varit på Pizza Hut men det var i Amman på 90-talet, aldrig i Sverige. Vi kom från arkeologiska utgrävningen och var hungriga och mycket törstiga. Nu vill jag ta gubben med. Kebab-varianten tar mig tillbaka till Mellanöstern i ett huj!

 26. Jag älskar prosciutto. Så underbart god. Jag hade bjudit med mina systrar. Vi behöver få ha en rolig stund tillsammans efter några tuffa veckor efter att vår älskade mamma gick bort för en månad sedan.
  Gillar o delar på fb.

 27. Jag gillar Bacon BBQ.
  Jag ska resa och fira min väns födelsedag i Örebro,
  då bjuda henne till Pizza Hut känns lyxigt och stort.
  Så jag hoppas att vinsten blir min,
  så två hungriga damer till restaurangen får stiga in.
  Självklart kan besöket ske utan denna gåva,
  men bidraget för två pensionärer är välkommet vill jag lova.

 28. Pruciuttopizzan är supergod! Annars är pizza-huts tjockas pizza med ett hål med sallad i supergoda!

  Jag skulle ta med min pojkvän på after work med pizza och Corona 🙂

 29. Garlic Shrimp utan tvekan! Väldigt unik och otroligt god pizza. Skulle bjuda mina två systrar som studerar hemifrån i Växsjö (jag och resten av familjen bor i Skåne). Vore fantastiskt kul att bjuda dom på pizza eftersom jag tänkte besöka dom i slutet av Maj. Dom behöver verkligen en paus från all pluggande och Pizza Hut hade varit så perfekt!

 30. vår pizza favvo är forest som är en enkel klassiker med mycket pizzakänsla. Den är frasig mot gommen och den trådiga smälta osten med varm tomatsmak är magisk en hungrig lunchtimme. Skulle önska överraska min dotter med en härlig lunch på pizza hut någon shoppingdag i vår

 31. vår pizzafavorit är forest som är en enkel men klassisk pizza med mycket pizzakänsla. Den är frasig och vi längtar efter den trådiga ljuvligt doftande varma smälta mozzarella osten som man virar på gaffeln en skön lugn stund på dan och i tanken känner en doft och längtan till Italiens varma gränder en vårkväll

 32. Jag gillar Pizza Hawaii.
  Tävlingens bild ser så smaskig ut,
  en god middag tror jag serveras på Pizza Hut
  Hustrun och jag ska ju snart Stockholm besöka,
  passar bra att våra matminnen föröka.
  För det man stoppar i sin mun är en viktig sak,
  tror att denna restaurangkedjas kockar gör ett bra pizzabak.

 33. För kryddiga pizzor är jag svag
  så El Taco Loco gillar jag
  Om jag vinner tar jag med mig maken
  för till den maken finns ej maken
  Vi har kampat ihop i över 50 år
  så om vi vinner pizza han en riktig överraskningsmiddag får

 34. Har gillat Dianas drömmar på FB samt gillat och delat bilden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *