EON i Stolt Samarbete Med Vinden Sponsrad Video

Hållbarhet är verkligen något som är i fokus . Ett hållbart val är att välja energi från förnybara källor som sol, vind eller vatten. På detta sätt driver  du elmarknaden i en hållbar riktning. Men att förse dig med förnybar energi är inte allt  E.ON gör dom håller på med en hel del annat.. Ta del av Eon´s initiativ och följ med på resan mot ett mer förnybart Sverige på eon.se/bytenergi

Jag brukar i den mån det går välja hållbara alternativ, men detta var något nytt för mig.

Hur tänker ni kring energi och hållbarhet?

Sponsrat Inlägg

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

  1. Jag tänker mest att eon har bland de dyraste fasta avgifterna i hela landet och just den delen kan jag inte förändra vilket retar mig enormt! Skillnaden är oacceptabelt stor…

    Men annars så tycker jag att det är otroligt viktigt att vi alla tänker i ett längre perspektiv.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *