Smileffect Tandblekning Hos Total Hälsa

Efter en höst med full rulle och mycket stress behövs alltid en uppfräschning inför jul och nyår.

Igår hade jag en lyxig eftermiddag hos Maria på Total Hälsa.

Total Hälsa är en salong jag går till när jag vill göra behandlingar med resultat.

Instagram media by dianasdrommar - Haft en riktig lyxig eftermiddag hos @totalhalsa.se #smileeffect #tandblekning #beauty #beautyblogger #skönhet #totalhalsa just nu till kampanjpris för endast 1000:-

Ett fräscht vitt leende är viktigt tycker jag och mycket kaffedrickande sätter sina spår så det var dags för tandblekning med Smileffect.

Smileffect är en skonsam tandblekning utan bieffekter som ilningar. Blekningsgele med mindre än 0.1% väteperioxid aktiveras av LED-ljuset. Blekningsgelen får verka 3 ggr 7min under lampan. 2-9 nyanser vitare tänder på ca 25min.

Instagram media by dianasdrommar - #tandblekning #beforeandafter #smileeffect hos @totalhalsa.se mer på bloggen idag #dianasdrömmar.se

Jag blev supernöjd och det blev en enorm skillnad.

Just nu har Total Hälsa en kampanj för 1000:- ord pris 1695:-

Och håller ni ögonen öppna imorgon så får ni chansen att vinna en tandblekning…

Har ni provat att bleka tänderna?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nej, det har jag inte men skulle gärna göra det med en skonsam metod. Jag dricker mycket te och det sätter sina spår…

    Kram

  2. Jag har aldrig gjort det. För många sedan lovade jag mig själv det då jag fyllde fyrtio och det var något år sedan nu och än har jag inte provat….. super fräscht. Kram Anette

  3. Har bara prövat att bleka själv…utan resultat…helt värdelöst enl.mej…man ska nog gå till tandläkare och göra blekning. Nu syns inte mina tänder så enormt när jag ler, men det lilla som syns skulle inte skada med lite vitare tänder ändå ;))
    vi får se hur jag gör framöver ;))
    Kram bia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *