Tävling Vinn En Tandblekning Hos Total Hälsa Och Doftljus Från K Lundqvist

Fjärde advent och dags för ännu en fin tävling i samarbete med Total Hälsa,

den här gången har ni chansen att vinna en skonsam tandblekning – Smile Effect och som inte det vore nog så kan ni vinna ett doftljus och doftpinnar från K.Lundqvist allt till ett värde av ca 2300:-

Är ni nyfikna på att läsa mer om tandblekningen kan ni göra det här

Instagram media by dianasdrommar - Missa inte att tävla idag om #smileeffect #tandblekning hos #totalhalsa @totalhalsa.se på #blogg idag #tävling #dianasdrömmar.se

För att ha chansen att vinna denna fina vinst ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingsinlägget där, gillar gör ni här

2, Kika in hos Total Hälsa 

och berätta vilken behandling du allra helst skulle vilja prova och motivera varför du ska vinna

3,Skriv vilken doft du helst skulle vilja prova från K.Lundqvist 

Tävlingen håller på tom 27/12, lycka till.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Nej man kan inte vinna två ggr men kan inte låta bli att lägga en kommentar ändå om tandblekning när du har en så fin tävling! 😀 Önskar mig det hett och har länge funderat på att göra det, men kommer inte iväg,. Kanske för att jag avskyr tandläkaren och måste alltid tvinga mig iväg på de årliga, men nu har nog kaffe och te satt sina spår och jag läääängtar efter ett vitare leende!:)
  Vem vill inte kunna gnistra med ett fint leende som du gör?:)
  Lyckliga den i alla fall som vinner!

  Underbar söndag till dig!
  KRAM
  Adela

 2. Ojojoj!! Vem vill inte ha ett fräscht flirtigt vitt leende?? jag vill det i allra högsta grad 🙂 Det gör oerhört mycket för helhetsintrycket om man har fina och välskötta tänder, även om jag nu är 50+ så är jag mån om mitt utseende och är noga med min tandhälsa, och hoppas på att få tillbaka några nyanser ljusare tänder så jag kan blända av ett flirtigt leende mot dem jag möter i min vardag 🙂 <3
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg 🙂 <3
  Ha en trevlig advent 🙂 <3

 3. Glömde ju skriva vilken behandling jag skulle välja , ja det blir tandblekningen och gärna lite fettsugning och fylla i lite i läppar och i rynkor 🙂 lite allt möjligt med andra ord 🙂 Behovet är stort 🙂

 4. Gillar och delar på fb, Tina Carlström. Önskar vinna doften Hot Couture.
  En färgning av fransar och bryn hade jag verkligen behövt nu, lika mycket som en önskan om tandblekning. Kaffe, vin och småätande sätter sina spår och att få möjligheten till tandblekning är då något som kan lyfta en självförtroende. Hoppas innerligt på turen.

 5. Jag tävlar gärna och gör gärna en tandblekning. Skall göra en ”storsatsning” på mig själv i vår och då skulle en tandblekning inte vara dumt. Dessutom gillar jag mycket kliniken Total hälsa också, så trevliga där. Doftljus, ja gärna! denna rogivande doften skulle inte vara dumt att koppla av medhttp://shop.totalhalsa.se/sv/artiklar/klundqvist-doftljus-luxury-diamond-svart-.html kram Pernilla

 6. Gillat och delat på Facebook. Skulle vilja vinna en tandblekning med smile effect. Jag är nyfiken på doften Hot Couture

 7. Men wow vilken tävling ? är färna med ? gillar dig på FB tandblekning vore toppen att få vinna då jag ska sluta med Cola zero och behöver en motivation ? dom vita doftstickorna önskar jag få pryda det nya huset i Dalarna ⭐️

 8. Gillar dig på Fb, delar där och skulle vilja vinna en tandblekning. Det har jag velat göra länge men inte kommit mig för. Jag tycker att fina vita tänder gör så mycket för utseendet och därför är det extra viktigt att sköta om sina tänder och varför inte bleka dem när man börjar blir lite äldre eftersom tänderna har en förmåga att bara bli mer missfärgade för varje år. Denna doft skulle jag vilja att mitt hem skulle fyllas av
  http://shop.totalhalsa.se/sv/artiklar/klundqvist-doftljus-black-cashmere-vit.html

 9. Jag är gärna med och tävlar, och skulle faktiskt allra helst vilja vinna en tandblekning. Det är något jag har drömt om i många år men som ekonomin som ensamstående och studerande mamma inte tillåter en att göra, så det hade verkligen varit en toppen julklapp i fall jag blev den lyckliga vinnaren. Men om jag mot förmodan skulle välja en annan skulle det nog bli massage och troligtvis en djupgående då det hade varit skönt att fokusera på det onda punkterna i ryggen och bli av med de en gång för alla.

  Skulle gärna vilja prova doften med lavendel, anis och tydliga inslag av liljekonvalj (http://shop.totalhalsa.se/sv/artiklar/klundqvist-reed-diffuser-luxury-diamond.html) den skulle nog dofta ljuvligt.

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen), och gillar givetvis din sida på FB sedan tidigare.

  Kram Sanna

 10. Jag skulle tyvärr inte ha möjligheten att besöka Total Hälsa då det är för långt bort, men jag skulle så himla gärna vilja vinna ljuset, k.lundqvist är något som har stått på min önskelista ett bra tag och andas både underbar doft och vacker inredningsdetalj och skulle vara så vackert att inviga våren med en ny och fräsch detalj, och ett hem som doftar ljuvligt! Favoritdoften är; Luxuary Diamond som är såååå god!
  Om jag hade haft möjligheten att ta mig dit så skulle tandblekningen vara nummer ett då mina tänder har gulnat och är i mitt tycke inte alls roliga, men eftersom jag är givmild och inte så ego så vore det underbart om jag vann ljuset och någon annan lycklig själ vann vackra tänder. 2 vinnare i en smäll! 😀
  Gillar din sida sedan några år tillbaka och har delat inlägget som Desirée Andersson.

 11. Åååh, vilken drömvinst!
  Jag hade velat vinna tandblekningen. Jag har alltid ett leende på läpparna och det vore fint med ett vitt leende. Tyvärr bor jag ganska långt ifrån Stockholm. Hoppas på doftljuset och doftpinnarna från K.Lundqvist med doften Hot Couture! Behövs i min studentlägenhet, speciellt nu när vi har massor av grupparbeten som vi gör ihop hos mig ♡♡

  Gillat sedan tidigare, (Neda Sadat)
  Hoppas på tur!

 12. Fraxium är jag väldigt nyfiken på och tandblekning förstås :)Gillar och delar och doften lux diamond skulle jag vilja prova kram Jess

 13. 1. Gillar din sida och delade tävlingen som Daphne Alice 🙂
  2. En tandblekning hade faktiskt passat mig bäst eftersom jag lovade mig själv en när jag slutade snusa för två år sedan. Tyvärr satte sjukskrivning stopp för det då ekonomin inte längre räcker till för sådan lyx, så detta hade passat mig perfekt!
  3. Hot Couture låter som en helt underbar doft, så den hade jag valt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *