Favoritlacket

Varje söndagkväll fixar jag med naglarna, har blivit en vana så dom är redo för veckan.

Ibland med någon cool färg men oftast med favoritlacket från Isadora -Milkshake 110

Wonder Nail är ett extra hållbart och snabbtorkande nagellack. Den breda borsten täcker nageln i ett enda penseldrag, för en smidig och enkel applicering. Wonder Nail behåller sin lyster extra länge , sitter i en vecka utan att skavas av.

Har ni något favorit nagellack?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Jag har ett från Dior som är väldigt bra och håller länge. Men jag målar ändå naglarna väldigt sällan…

    Kram

  2. Hej, vilket snyggt lack du har! 🙂 Själv önskar jag att jag kunde ha nagellack. Får inte ha de inom vårt jobb nämligen och det är lite tråkigt. Ha en fin dag! Kram

  3. Tack för tips! Klassisk snygg färg. Måste bli bättre på manikyr känner jag. Har iallafall börjat ta hand om nagelbanden. Tycker Isadoras lack är super, har dock en favorit från Chanel och det är nr 18 Rouge Noir😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *