En Främmande Man I Vårt Hus

Igår när jag var på väg hem från jobbet ringer lilla O mig och vill komma och möta mig vid t-banan….

Möts av en glad men lite stressad kille som säger att det sitter en kille och väntar på mig i vardagsrummet??

Han vill sälja Victorias Secret för män, men det är en hemlighet och så säljer han lite annat också….och jag får lova att inte bli arg på killen.

Jodå, mamman blir arg och tar lilla O i handen och rusar hemåt.

I vardagsrummet sitter denna kille, men han åker ganska snabbt ut….

Han kommer från ett företag säger inte vilket men han yrar om han säljer fiber och lite annat, han har hört av barnen att det är mamman i huset som bestämmer så han tänkte att han kunde vänta eftersom jag var på väg hem.

Jag talar bestämt om att det är jag som bestämmer och att det nog är läge att han går och att han ska lägga på minnet att om han vill sälja något är det inte ok att gå in till barn där ingen vuxen är hemma!!

Vad tycker ni?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Jag tycker att det verkade väldigt konstigt. Hade helt klart gjort en polisanmälan för så som han gjorde det gör man inte.

  Kram

 2. Men fy vad obehagligt! Absolut inte okej att ta sig in på det sättet.
  Sen barnen började vara hemma skälva efter skolan så har de strikta order om att inte öppna dörren om någon ringer på, så länge de inte väntar in en kompis såklart 😉 Hört så mycket märkliga och läskiga historier om både riktiga försäljare men framförallt de som uppger sig vara försäljare men är ute och rekar för inbrott. Efter att läst det här blev jag ju ännu mera nojig….
  Kram

  • Dom har också fått strikta restriktioner, men han mer eller mindre bjöd in sig själv inte lätt för en 10 åring att säga nej, men jag läxade upp honom ordentligt och har även ringt till företaget i fråga….

 3. Vad obehagligt!!! Han hade åkt ut hos mej också! Han kunde ju ha gått och länsat hela huset innan du kom hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *