Resplaner

Nu är det hela 2 månader sen vi kom hem från Florida och jag börjar få en enorm abstinens, än så länge har jag bokat in en weekend på Åkerblads med mannen för att fira vår 15 åriga (hjälp var tog tiden vägen…??)

Detta magiska ställe som är som rehab för både själ och kropp.

Weekend nummer två går till ett annat favoritställe som andas glamour och lyx men även detta ställe ger tid för återhämtning...Falkenberg Strandbad och här ska det firas en nära och kär person….

Och så lite sol förstås, Dubai med mellansonen på jullovet, nu är det äntligen hans tur att göra en mamma/son resa och hans val blev Dubai, gissa om vi längtar. lyx, färd, shopping, sol och bad, kanske en kamelritt och ökensafari.

Förhoppningsvis blir  det en resa med Lina och också vi jobbar på att få till det och komma överens vart vi ska åka…

Har ni några resor inplanerade?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Grekland är bokat i juni men eftersom vi väntar vårt första barnbarn inom kort så har vi inte bokat något annat.

  Kram

 2. Åker till USA (New Orleans, Bahamas, South Beach) imorgon. Sedan har jag 2 planerade resor till men de är inte riktigt klara ännu. Kramar

 3. Jag åker i slutet av oktober ca 5 veckor till sunny California.Man och två barn kommer med 2 veckor och då dom åker hem kommer min äldsta dotter dit.Älskar Californien och likaså att kryssa i karibien.Har varit runt 30ggr i Usa Kallar det mitt andra hem.I februari åker vi på vår 4:e kryssning med RCCL.Vi har kryssat med Oasis,Allure och Harmony och nu valde vi Harmony of the seas igen.

 4. Åkerblads är fint! Hela Tällberg är ju fantastiskt vackert.
  Vi har en London-resa inbokad. Samt en Smögen-resa då vi får tillträdet till vårt hus där! Plus lite andra hotellnätter i Sthlm 😉👍🏼
  Kram/Maria

 5. inget bokat tyvärr ( om inte en helg i göteborg räknas nu till helgen… !? )
  Skämt å sido, hos oss räcker varken tid eller pengar till några andra resor just nu.. !!
  krm

 6. Kul med resplaner! För en gångs skull har vi inga planer, men de dyker säkert snart upp. Peter var i Grekland i helgen och innan dess var vi ju precis på kryssning i Medelhavet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *