Hudföryngring Och Hårborttagning Med Cellox 20

Förra året gjorde jag  en skönhetsbehandlingen som jag blev såld på –Cellox 20.

Jag var hos Maria på Total Hälsa på en gratis húdkonsultation för att se vad vi kunde göra åt alla solfläckar och porer jag hade i ansiktet och bestämde mig för att testa en behandling med Cellox 20 som enligt Maria skulle göra underverk och det gjorde den.

Jag var lite skeptisk men tänkte att det var väl värt att testa då det  är 50% rabatt på första behandlingen  och kostade 900:-.

Före och efter

Jag blev så nöjd att jag bestämde mig för att göra det igen så för 2 veckor sen var det dags att strama upp huden och ta bort solskadad hud.

Den här maskinen jobbar inte bara på hudföryngring utan även  med permanent hårreducering, reducering av röda kärl i ansiktet, rosacea och  pigmentfläckar.

Både Maria och jag får ta på oss solglasögon innan hon kör  igång maskinen.

Sen börjar ljusbehandlingen. Maskinen börjar låta och Maria sveper en prisma snabbt över huden Det bränner till lite grann och blir varmt men det gör inte ont.

Det som händer är  att ljuset förvandlas till en värmeenergi, värmen triggar igång kollagen- och elastinproduktionen och av värmen så stramas kollagenfibrerna upp igen.

Man kan göra behandlingen som en kur, eller som jag gör ca 1-2 ggr per år.

Jag är precis lika nöjd denna gång som förra, huden strålar och jag blir lika förvånad varje gång när resultatet smyger sig på efter 2 veckor.

Direkt efter är man varm och rosig, känns som om att du har varit i solen en hel dag.

Dagen efter blir det bruna fläckar där huden är solskadad, som sedan försvinner efter en vecka och då börjar resultatet smyga sig på.

 Cellox 20 måste vara maskinernas rolls royce,  jag är även sugen på att testa hårborttagning för att se om den är lika effektiv där.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Så spännande och intressant. Maskinen ser lite ut som LPG-maskinen jag får massage av varje vecka nu. Ska läsa mer om detta. Fin blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *