Alberts Städ Spoton Och Kaffeprovning Med Löfbergs Lila

Häromkvällen var jag på ett mycket trevligt event som LM event hade bjudit in till och anordnat, faktiskt en av dom bästa kvällarna på länge.

På plats var Alberts städ , Spot On och Löfbergs lila. 

Kvällen bjöd på mingel, tävlingar , god mat från Matsällskapet och förstås häng med massa härliga tjejer.

Jag som länge har funderat på att anlita städhjälp  hemma men inte kommit tillskott bestämde mig genast att jag skulle boka in ett hembesök med Alberts Städ , det finns ju roligare saker än att städa på sin fritid.

Alberts Städ  har som målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt och till några av Stockholms absolut bästa priser, sen kändes killarna väldigt pålitliga nog så viktigt om man ska släppa in nån i sitt hem.

Första månaden betalar man bara 139:-/tim , perfekt nu i dec med mycket jobb och lite tid, lägg därtill jul, nyår mm då vi ska fira hemma hos oss och jag gärna vill ha det extra fint.

Spot On hostel och sportsbar var på plats för att presentera sitt hostel/hotell som ligger på bästa läge mittemot Liseberg, är lite sugen på att bo över där och gå på Lisebergs julmarknad.

Här kan du välj att bo i den nybyggda hotelldelen, hostel eller i sovsal beroende på vilken budget du har.

Familjeägt, bra service, fräscht och till ett bra pris är några av omdömena dom har fått, jag ser fram emot att bo där när jag ska till Göteborg.

Efter all god mat och bubbel fick vi en kaffeprovning med Löfbergs Lila, vi höll till på deras mysiga Rosteri Och kaffebar på kungsgatan.

Vi fick smaka på olika kaffesorter och bra tips om hur man förvarar kaffe bäst mm

Hit kommer jag igen, supermysigt ställe och framför allt riktigt gott kaffe.

Med oss hem fick vi också en riktigt lyxig goodiebag.

Jag gick hem med ett stort leende på läpparna efter en mycket trevlig kväll , träffade även Yasmine, en bloggare jag har följt under många år och vår bild vann första pris en heldag på spa, det ser jag fram emot.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Men va mysigt ni hade det, hotell är alltid mysigt att någon städar här hemma? JA TACK 🙂 fin söndag kram

  2. Städhjälp är värt pengarna! Äldsta fröken har det och jag önskar vi haft det där barnen var små.När det verkligen behövdes…

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *