Tävling Och Skönhetstips

Lördag och solen skiner det firar vi med en tävling tycker jag.

När jag var hos Total Hälsa sist köpte jag hem nya hudvårdsprodukter från märket Elemis.

Elemis är ett ledande hudvårds- och spamärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt kraftfulla ingredi­enser med den senaste teknologin har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade pro­dukter och behandlingar som finns på marknaden idag.

Jag använder Elemis Pro-Collagen Marine Cream och
Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream och är så nöjd med produkterna som ger massor av fukt, välbehövligt nu på vintern.

Nu ska en av er få chansen att testa ett resekit från Elemis med massa härliga produkter.

För att vara med och tävla:

1, Svara på frågan: varifrån kommer Elemis?(svaret hittar du här)

2, Motivera varför du ska vinna och ett extra plus är om du gillar Total Hälsa på facebook och det gör du här

Tävlingen håller på tom nästa söndag den 28/1.

Just nu har Total Hälsa -20% på Elizabeth arden PRO och Elemis t.o.m 21/1! -30% på JULKIT från Elemis!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. 1. Elemis kommer från England.

  2.Gillar Total hälsa på Fb .
  Ser fram emot att få prova detta naturliga, omtalade märke som värnar om naturen ,människan och djuren….

 2. Det kommer ifrån England, deras ledande hudvårdsmärke!

  Jag känner mig galen sliten efter 1,5 år med knapp sömn med en liten bebis!

  Kanske kan detta liva upp mig å jag blir piggare å fräschare!

  Följer redan på fb 🙂

 3. Från England , följer på fb , jag har varit nyfiken på elemis länge så det skulle vara kul att testa , min hud behöver en makeover kram

 4. 🙂 <3 SVAR: Det är Engelska produkter.
  Spännande jag har inte provat Elegis produkter förut,men hoppas ivrigt på att få chansen att prova dessa nu & speciellt bra med resekitt då jag ofta reser bort över weekends & andra resor då är det ju toppen med små förpackningar.
  Jag gillar sälvklart på fb 🙂 <3

 5. De kommer från England.
  Skulle passa utmärkt med ett resekit då jag åker till värmen snart. Perfekt att sätta produkterna på prov då huden behöver extra fukt efter soliga dagar.
  Håller tummarna 😊
  Tack för en kul tävling! Kram

 6. De kommer från England. Ett reselkit är välkommet, dels för att det är perfekt storlek för att testa dessa för mig nya produkter. Och även praktiska att ha i träningsväskan eller när man ska ut och resa. Gillar på FB. Kram Annika

 7. England ⭐️

  Jag har en fyrtioårsresa att se fram emot så behöver verkligen ett lyxigt resekitt med mig!

 8. Elemis kommer från England
  Gillar på Facebook
  På senare År har jag fått så himla torr hy, speciellt på vintern, och jsg skulle verkligen vilja testa nya produkter!

 9. Det kommer ifrån England!
  Mitt nyårslöfte är att sätta mig själv mer i första rummet och inte låta alla andras väl och ve gå före mitt eget. Att sköta om mig själv och ge mig den kost, träning och lyx jag behöver är numera högsta prio. Att få använda de bästa skönhetsprodukterna som gör gott för både kropp och själ skulle verkligen vara toppen för mitt välmående!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *