It´s Pleat

Jag försöker äta nyttigt då jul och solsemester har satt sina spår… så vad passade väl då  bättre än att testa H&M´s nya lunchställe It´s Pleat  när jag hade en trevlig lunchdate med fina Karin häromdagen.

It´s Pleat är ett café med ombonad miljö, galet goda sallader till riktigt bra priser.

Menyn är full av små och större nyttiga rätter, snacks och godsaker som bullar. Här finns  kaffe, färskpressade juicer och ett miljövänligt tänk.Man använder sig av ekologiska och närodlade råvaror i säsong, så långt det bara  går.

Ljust och fräscht och inrett med massa gröna växter.

Väldigt bra priser i förhållande till den fräscha mat man får, det enda jag inte gillar är att äta på papperstallrikar.

Här kommer jag definitivt mellanlanda igen för en fika eller en lunch, otroligt bra service och trevlig personal.

Om cafeét går bra så finns det visst  planer på att öppna fler och det är jag helt säker på att det gör då det var fullsatt när vi var där.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Hej Diana,
    Men så spännande. Var ligger den? Gatuskylten på första bilden är otydlig så jag ser inte. Drivs restaurangen i H&Ms regi? Hoppas den går bra. Det är alltid kul med tips på ställen med bra sallader. Jag har aktier i H&M och nu är det många som gör sig av med dem för att de har gått ned men jag håller ut. Jag tror på H&M och på att ägarfamiljen kommer att vidta åtgärder för att vända trenden. Det är ett sådant fint och starkt och etablerat varumärke.
    Kramen och ha det gott!
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *