Vårkalaset På Gröna Lund

När Gröna Lund rullar ut röda mattan och slår upp portarna för säsongen då vet man att det är vår på riktigt.

Och igår var det äntligen dags, vädergudarna var med oss och det blev en alldeles underbar dag med karusellåkning, rosevin vid vattnet och årets första mjukglass tillsammans med Lina och hennes killar.

Jetline och Twister åktes om och om igen, finns det något bättre än berg och dalbanor?

Lunchen intogs på Hekto med alldeles underbar utsikt.

I år var det inget nytt på karusellfronten, men vad gör väl det när utbudet redan är komplett, istället har man satsat på ännu flera nyttiga mat alternativ som Poke Bowl .Här gör man sin egen Poke Bowl med antingen kyckling, lax eller tofu och väljer sås till. Gröna Lund har blivit ett riktigt bra alternativ för en gourmand som mig.

I år firar Gröna Lund 135 år och har kärlek som fokus under året ett bra fokus tycker jag, så i sommar kommer Gröna Lunds första bröllop äga rum i Jetline, hur coolt är inte det.

Gillar man att gå på konserter då är det Grönan du ska bege dig till i sommar, för ynka 270:- har du fri entre hela säsongen och kan gå på alla konserter.

En riktigt bra konsertsommar blir det med alltifrån Darin, Europe, Sabina Ddumba till Sven Bertil Taube.

Så det lär bli en hel del besök i sommar.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

 1. Vilken härlig dag! Själv har jag bara varit på Gröna Lund en gång. Vi har ju Tivoli i Köpenhamn runt knuten så det blir dit man åker.

  Kram

 2. Haha… ja det finns massor av saker som är bättre än berg-och-dal-banor om du frågar mig som inte alls åker karuseller, annat än bilar som går på spår, tillsammans med barnbarn… 😉 Gröna Lund var det väldigt länge sedan vi besökte, eftersom barnen är vuxna nu, allihop… Fjäderholmarna hade också premiär igår, och dit åkte vi 😉
  Härligt att ni fick en mysig dag på Grönan!
  Kram/Maria

 3. Ser underbart ut! Grönan är kul att besöka nån gång varje sommar, förra året blev det en konsert med Bryan Ferry! Va roligt att de har mer matställen att välja på, brukar ju vara så många långa köer till de som finns, det där såg jättegott ut!
  Kram och sov gott!

 4. Va mysigt, och förstår att det blir fler besök där under sommaren 🙂 ha en trevlig valborg kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *