Kickstart

Efter att ha använt bikinin flitigt sista tiden har jag insett att den antingen har krymt…eller har jag gått upp i vikt, förmodligen det sist nämda!

Så jag bestämde mig för att göra ett sista minuten försök innan semestern med en kickstart och Ulrika Davidssons bok under 2 veckor och en pw varje dag….fortsättning följer…..

Startade dagen med 2 kokta ägg och jag är redan hungrig.

Har ni kommit i bikiniformen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Jag vill varmt rekomendera dig att följa Viktväktarna om du ska ha ett hållbart liv. Det fungerar både till vardag och fest och du äter fantastisk mat om du är en livsnjutare. Alla i familjen kan äta samma mat, även barn. A och O är planering. Ett tips är att sätta sig på söndagen och skriva menyer för alla dagar kommande vecka. Handla hem allt, så du är förberedd. Mycket grönsaker och frukt att stoppa i sig när suget sätter in. Att plåga sig själv med dieter håller inte i längden och du måste göra återkommande insatser. Varmt lycka till!

  2. Det kan jag väl inte säga att jag gjort om jag ska vara ärlig. Men jag jobbar på det hela tiden.
    Heja dig, det kommer gå fint. För du ska väl inte bara äta 2 ägg om dagen 😉
    Kram Carin

  3. Nja… jag håller igång året om 4-5 dagar / vecka och försöker äta nyttigt i veckorna så jag inte går upp i vikt 😉 ägg är rätt nyttigt! Ät 2 till om du är hungrig! Mkt proteiner! Kram

  4. Allt är väl relativt men jag är ändå hyfsat nöjd får jag nog säga. Men det gäller att inte falla för några utsvävningar nu… Lycka till med kickstarten!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *