Bara Du

Ännu en riktigt bra bok har averkats i helgen….hmm vad ska jag  läsa i sommar?

Har inte ni läst denna kan jag absolut rekommendera den.

Ännu en bladvändare…

Handling:

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.

Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.

Till slut hittar de varandra.

Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof.

Ninni Schulman blir bara bättre och bättre.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Den ska jag lägga på minnet ! Jag läste precis ut HÄXAN och behöver en ny bok som kan trollbinda mig ! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *