Ny Matkasse Från Marley Spoon

När barnen var mindre hade vi alltid färdiga matkassar för att underlätta vår vardag, på senare tid har vi inte haft det men jag har varit sugen på att ha det igen för att få lite ny inspiration framför allt.

En nyhet på matkassefronten som har tagit fasta på det är tyska Marley Spoon.

Konceptet bygger på : att vara den enda matkassen som erbjuder 20 nya recept varje vecka.

Du väljer recept inom kategorier som passar din smak .

 Varje Marley Spoon matkasse innehåller exakt den mängd, av noga utvalda ingredienser, som behövs för varje recept.

Jag valde 2 rätter för 2 personer och valet föll på Nötstek med rostad lök, krämig blomkål och spenat och rätt nummer två Nötköttsburgare med asiatisk touch med koriandermayo och rödkålssallad.

Fräscha råvaror, spännande rätter med annorlunda touch som föll oss i smaken, dock lite snålt tilltaget med mat ivarje fall om man har hungriga grabbar i huset.

Måltiderna börjar från 51,00 kr per portion. För närvarande tillgängligt för leverans i Stockholm, Göteborg och Malmö .

4 måltider för 4 personer kostar 899:- per vecka och då väljer du dina rätter själv bland 20 olika recept vilket jag gillar, då riskerar man inte att få rätter som ingen gillar.

Skulle absolut kunna tänka mig att ha denna matkasse som ett komplement 3 dagar i veckan för att få ny inspiration i köket.

Har ni testat nån matkasse?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Nej aldrig och nu när vi är två så känns det inte så aktuellt. Jag äter dessutom pedagogiskt varje vardag så vi lagar bara middag fredag till söndag. Snålt tilltaget kan det inte vara med tonåringar i huset, den saken är säker!

  Kram

 2. Ja, när killarna bodde hemma körde vi Linas matkasse, en räddare i nöden! Började med ”Matfrid”, bra det också. Har sen provat någon färdig matkasse från Coop också, den var helt okey, för 2 personer.
  Kram

 3. Jag har inte provat matkasse av något märke men om man har dåligt utbud på recept. Då är detta en variant att utforska. Jag har min Thermomix och utforskar olika recept. Jätte roligt=)
  Kram

 4. Nej, vi har faktiskt aldrig testat någon matkasse. Har aldrig känt att det varit aktuellt. När alla bodde hemma, var vi så många (kändes i alla fall då som att kassarna utgick från att man var 4 st…) och nu så äter vi mest vegetariskt och jag googlar ofta fram recept utifrån vad jag vill ha för råvaror. Funkar riktigt bra, men jag har ju tiden…
  Kram och tack för rara hälsningar hos mig.
  /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *