Malmö Göteborg Och Äntligen Hemma

Vilken vecka, började med tidiga tåget till Malmö i måndags morse, jobb, hotellövernattning på Malmö Live som jag verkligen gillar, sedan jobb igen innan jag hoppade på kvällståget till Göteborg där jag checkade in på Avalon.

Massor med jobb i Göteborg men även en mysig AW hanns med på mysiga Kungstorget, vi satt ute och drack en varm julig drink, coronavänlig AW med andra ord, tänk att man kan sitta ute i december utan att frysa (infravärme och filtar gjorde förstås susen).

Men nu är det skönt att vara hemma igen, ska julstökas hela helgen ska se om jag kan övertala mannen att vi ska slå till på en gran imorgon, för nu vill jag ha julstämning.

Hur långt har ni kommit i julstöket?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. En intensiv men bra vecka alltså. Förstår att det är skönt att vara hemma igen.
    På grund av vår köksrenovering så har vi verkligen inte kommit långt alls men vi får jobba ikapp nästa helg.

    Trevlig adventshelg!

  2. Hur är det förberett med säkerheten och Corona på dessa tävlingar som finns?
    Tacksam om ni skriver en rad om detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *