TÄVLING VINN EN ÖVERNATTNING MED SPA OCH 4 RÄTTERSMIDDAG PÅ ÅKERBLADS

Har ni aldrig varit på Åkerblads i Tällberg då har ni verkligen missat något, som tur är tänkte jag ge en av er chansen att vinna deras

lyxiga hotellpaket vardagsspa, paketet innehåller övernattning (gäller sön-fre vardagar ej helgdagar),  fast 4-rätters middag och två avslappnande behandlingar/person , hur lyxigt som helst.

73 personliga rum med sköna hästens sängar alldeles vid Siljan, mat för en gourmand och ett spa utöver det vanliga, jag älskar detta ställe.

Åkerblads är en familjeägd verksamhet och gård med anor från 1400-talet och det har man verkligen lyckats bevara, hotellet är unikt och det finns inget liknande.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Följa @akerbladshotell och @dianasdrommar

2, Motivera varför ni behöver denna vistelse

Tävlingen pågår även på instagram så tävla gärna där med för dubbla chanser, tävlingen avslutas den 21/12

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Jag dör, så mysigt det verkar vara. Skulle så gärna vilja vinna och ta min man dit då vi har så mycket inställt i åt, och han tvingades avbryta en anställning pga covid

 2. 1.) Jag följer naturligtvis bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  2.) Det hade varit underbart att få bjuda med mig min fina mamma. Vi studerar nu i samma klass sedan en tid tillbaka. Nu är det extra slitit i skolan då vi börjar närma oss slutet, och det vore underbart att få pausa studentvardagen för lite avkoppling tillsammans. De om något skulle vi få på Åkerblads som vi skulle besöka för första gången bägge två.

  Kram Sanna

 3. Lite lyx och flärd behövs verkligen i min värld,
  Ge bort en julklapp som fungerar för kropp och själ, är något som för båda är väl,
  I denna tristess vill jag göra något kul,
  Kanske får det bli efter jul!

 4. Åh alltid velat dit, skulle ta med min fina man för vi behöver verkligen det efter detta jobbiga år kram

 5. Jag skulle vilja ta mig tid och bonda lite extra med min 16-åring. Det är inte helt lätt att nå fram till henne i vardagen men under trevliga, sköna, lugna omständigheter öppnar hon upp och blir som en helt annan människa! Sedan är det inte helt fel att få skämma bort sig själv lite!

 6. Wow, vilken fantastisk julklapp!
  Nej här har vi aldrig varit på Spa. Ärligt talat har det inte varit många alls vi har kommit iväg på på tu man hand. Vi har ju våra 4 barn som har tagit mycket plats genom åren .Men nu har de hunnit bli lite större så vi kan bara ägna oss åt varandra igen min man och jag. Följer båda (Mittandraliv). God Jul önskar jag er alla.

 7. Oj vad jag skulle behöva den här vinsten! Det har varit mycket nu ett tag så jag känner mig lite sliten. Skulle njuta hejdlöst kravlöst tillsammans med mannen.

 8. Jag är jättegärna med och tävlar om denna fantastiska vinst , följer båda på instagram. Detta skulle vara perfekt att vinna, jag fyller nämligen 50år i februari, och hade tänkt att åka utomlands på en mysig resa då, men det sätter ju corona stopp för, men en liten tripp i sverige skulle ju vara perfekt. När jag fyllde 40 år hade vi bokat resa till egypten, men den blev inställd på grund av oroligheter där, så det verkar nästan som det gått lite troll i resor vid min födelsedag. Så nu håller jag tummar och tår för en vinst här, skulle vara en perfekt som en julklapp och födelsedagspresent. God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *