Mina favoriter

Håller på med garderobsrensing (har minst en veckas jobb framför mig..).

Vissa kläder förstår jag inte att jag någonsin har fått på mig som tex korta magtröjor som numera slutar under halva bysten…

Kan inte ens minnas att jag har varit så liten, men maken hädar bestämt att det har jag!

Jag har ivarje fall några favoriter som passar…

Dkny klänning, Brantingtunika, Bondelid klänning och 2 Odd Molly favoriter.

En sak är säker och det är att jag gillar rosa!

Har ni några favoriter i er garderob?

Nu ska jag fortsätta garderobsrensningen och se vad jag mer kan hitta för intressant…

Hittade nyss ett par ljusgula trosor från Björn Borg, en visa magen top från Marco Polo, hmm ska nog läggas i en påse och ges till nån bättre behövande med st xs..

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

35 Comments

  1. ibland måste klädgarderoben rensas, så är det bara, jodå några favoriter har jag allt 🙂
    en fin söndag till dig också – kramar

    • – Vilka he4rliga brf6llop du haft i e5r!Alla bliedr e4r ff6rste5s je4ttefina, men jag har ne5gra bliedr he4r som tilltalar mig lite extra. Nr8 skogsmiljf6, mjuk mossa, ff6tter Jag e4lskar ju skogen och kan inte fe5 nog av avklippta bliedr de4r ff6tter/skor e4r med, det e4r se5 personligt det de4r vad man ve4ljer att se4tta pe5 sina ff6tter Jag har fotat ff6tter sedan jag fick min ff6rsta kamera som liten, det har jag ff6rt f6ver pe5 min e4ldsta son som e4r fyra. Han har redan en egen liten portfolio med bliedr pe5 ff6tter Nr12 ne4rbildsportre4ttet. Det blir se5 starkt ne4r man fe5r komma se5 ne4ra!Nr18 paret i vattnet! Inramningen av den vackra tre4dkronan och att det ser ut som om de sve4var lite ovan vattenytan. Den he4r bilden e4r magisk! Jag skulle vilja se den i stl XL pe5 en vit ve4gg Hoppas ne4sta e5r bjuder pe5 lika me5nga he4rliga brf6llop!

    • – Jag gillar inte brf6llop, men me5ste jag ve4lja se5 se4ger jag paret som vadar i vanttet, eller bilden pe5 paret de4r mannen ser (e4r?) asiatisk ut och ris (eller vad det e4r) regnar f6ver brudparet!

  2. Inga extravaganta kläder direkt. Men visst har jag mina favoriter som jag gärna skrotar runt i. Chinos tex.
    Kram.

  3. Jag har blivit sjukt duktig på att rensa…och jag har massor med favoriter men de varierar från humör till dag och känsla….:)) Och vad vore livet utan lite rosa:)))
    Kramkram T.

  4. Jag blir så himla avis, för jag har inte någon garedrob att rensa! Vårt hem brann ned för en månad sedan och allt försvann, så jag går omkring i kläder som jag fått av snälla vänner….

    • Men åh Noni, vad hemskt! Men jag hoppas att det gick bra med familjen?kram/Diana

  5. Jag har rensat min garderob ofta så jag har inga såna plagg kvar. Jag har också varit ”smal” en gång i tiden hävdar min sambo 😉
    Men visst har man sina favoriter i garderoben. Men tyvärr inget med såna fina märken..

    Kramisar

  6. Jag är tyvärr ”trist” och köper mest på Kappahl för de kläderna passar mig. Jag har en vit mönstrad tunika därifrån jag bara ääälskar…haft i flera år. 🙂 Kram

  7. Ville bara påminna om att tävlingen om supersnygga pilotbrillor avslutas i min blogg idag. Missa inte att delta 🙂

    Har du haft en bra helg annars? 🙂 Kram!

  8. Ja jag älskar färger överhuvudtaget!! Och just nu så sitter jag och funderar på om jag ska ”våga” mig på ett par gröna jeans 😉

    Men rosa är helt klart en favorit även hos mig 🙂 Man blir så glad av den färgen 🙂

    Kram

  9. Jo, men visst är det som du säger. Ibland undrar man; har jag någonsin haft detta plagget på mig och hur i hela fridens namn kom jag i det i så fall?!!!

  10. Söta klänningar på bilderna! Ja, rensa garderoben är verkligen fantastiskt skönt när man väl tar tag i det. Som en befrielse att bli av med gamla hyllvärmare.

  11. Så skönt att rensa ut, vännen. Vi har börjat med lite Vintageförsäljning på jobbet. Man tar med, hänger upp och prissätter själv. Jätteskoj…..Förra veckan blev jag av med två par byxor som blivit förstora och imorgon tar jag emd två tunikor. Berättigar till nyförvärv ju…

    Kram och dina rosa favoriter är urfina…

  12. Jag har oxå haft garderobsrensning här idag. Jag sparar alldeles för mycket kläder som inte används utan bara ta plats. Hittade mina favvojeans som jag fortfarande hoppas på att komma i igen….
    Kram Suss

    • – Jag gillar biledn pe5 bruden ne4r hon ge5r ut mot vattnet med ryggen mot kameran, (det e4r ve4l en cementbrygga med rep som reling!?) Den var be4st! Tidlf6s och en bild som ke4nns!!! Toppen!

  13. Du är väldigt fin i rosa.
    Jag behöver också en garderobsrensning, men har så svårt för att slänga…. kanske kommer till användning en dag (pucko, när då????)

    Kram

  14. Grf6nt he5r pe5 karakte4rer e4r win! c4r ne5got spceiellt med det. Sedan e4r ju Frog awesome, vilket pe5minner mig om att Chrono Trigger e4r ne5got jag borde spela fe4rdigt ockse5. Gah, alltid ne5got i ske4mshf6gen man kommer att te4nka pe5, haha. ;D

  15. It’s the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I have learn this submit and if I may just I want to recommend you some attention-grabbing things or advice. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I want to learn more issues approximately it!

  16. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Kudos

  17. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *