Färg eller svart

I april fyller min bästa väninna 40 år och ska ha stor fest.

Letar för fullt efter något att ha på mig och hittade den här som jag tyckte var fin:

Eller ska jag ha något med färg som den här:

Ni hittar flera klänningar här.

Vad tycker ni?

kram Diana

 

 

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Svart, men det är bara för att jag oftast bär det. Dock ÄLSKAR jag färg och det är vår så ja, kanske det! Ta den som känns bäst för dig! KRAM!

    • Sofia hej, jag har en liten post i min blog…beste4llde kle4der till min yngsta dteotr och fick ve4rldrens sf6taste paket. Tack! Ne5gra bilder i min blogg Mrs Jones ( rouvajonesinkotona.blogspot.com) ha det bra! Jonna

  2. Båda är fina. Men nu inför våren så känns färg mer rätt :-).
    Men det viktigaste ändå är vad du själv trivs i.

    kram
    Ingrid

  3. Hejsan! Tack för din titt hos mig!!! Ang Klänningen så är jag älskare av svart, men samtidigt kan det vara roligt med färg! Tänker dock att den gula kan man se lite blek ut i! Jag skulle inte passa i den! Men vet du att du kan ha den färgen så kan det ju vara roligt med lite färgglatt nu till vår/sommar!
    Kram Helena

  4. Trevligt med kalas 🙂 ja svart är ju alltid snyggt men visst du kan ju då bryta av med assosearer i någon vår färg eller klatchiga örhänge eller skor med färg + väska 🙂 ha du oxå en skön kväll fina du kramen

  5. Ja älskar svart och har mycket svart, därför tycker jag att du ska ha färg. Det är faktiskt lite roligare 🙂 Kram

  6. Letar du oxå klänningar 🙂 Jag föll ju för den svarta men det är ju inget ovanligt….
    Intressant inlägg om bloggandet. Det skulle vara så kul att kunna bli en ”stor” blogg och kanske t o m tjäna lite pengar på den men det krävs mycket jobb och tid…
    Kram Suss

  7. svart går ju alltid hem å du kan bryta av med en scarf eller ett färgglatt halsband:) nu får du lova att visa vad du väljer:)

  8. Oj vad svårt. Svart är ju alltid svart liksom. Men till våren hör ju också lite färg. Jag röstar nog för färg!
    Kram Linda

  9. Jag håller med dig om det svarta. Snyggt även på sommaren. Ett litet tips till festen. Hos Lindex kommer det att finnas en jättesnygg långklänning. Jag såg den i Tara nr 4. Klart du ska ha långt när det är sommarfest!!

    Anita

  10. Heej Bästa bloggarkompis 🙂 Jag tycker Du ska satsa på Rosa, Det är ju fin färg !!!
    Hoppas Du haft en mra måndag och önskar Dig en fortsatt bra vecka, jag började min vecka med en vegetarisk matlagningskurs efter jobbet ! Kanske något för Din matsedel ;-)Massa Vegetariska Kramisar /Mia

  11. Tack för att du tittade in till mig!!
    Jag tycker svart, svart, svart aldrig är fel:))))))

  12. Sista tiden så har jag bara haft svart, men i olika nyanser och matrial. Lager på lager. Så svart är snyggt. Men när vi hade tjej kväll så testade jag en korall färgad tunika, och det blev så fint. Så det handlar om du gillar färg eller inte. Den gula var så snygg med dem tunna strumpbyxorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *