Årets första träningspass

Tänkte värma upp inför morgondagen då jag tänkte ta min första löprunda för i år..

ja alltså inte löpa som hundar gör utan springa!

Uppvärmningen bestär av att jaga 3  jag  barn på Gustavsbergsbadet

(och nej jag är inte sponsrad av dom utan vi betalar snällt ur egen ficka)

Älskar det badet framför allt för att det är varmt och skönt därinne, har något för alla som bubbelpool, flera bassänger, rutschkanor ja allt man kan tänkas behöva med 3 barn.

Om ni undrar så följer vi absolut dom eh strikta tvagningsreglerna…killarna tycker att det är jättekul!

Har ni inte varit där rekommenderar jag absolut ett besök om ni har badglada barn (och föräldrar)

Har ni nåt favoritbad?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Är inte förtjust i badhus, eller rättare sagt avskyr dem….men det där såg ju urmysigt ut, skulle tom jag kunna tänka mig besöka! Ha en fin fredag och tack för dina fina tankar, de värmer. Kram

  2. Hahahahaha vilken bild 🙂 Jag dööör lite av skratt!!!

    Vi har inget favoritbad men tjejerna är medlemmar i Väsby simsällskap så de badar allt som oftast där 🙂 Men annars har vi ett fint helt vanligt badhus i Vallentuna oxå.. och sen har vi utomhusbadet på sommaren som är helt ok 🙂

    Kram

  3. Vi har varit på väg dit flera gånger med aldrig kommit hela vägen 😉 Men nu måste vi ju bara ta oss dit. En perfekt liten utflykt när man bor i stan.
    Vi brukar åka till Oasen Bad och Motion som ligger bara fem minuter från där i bor. Jätte lugnt ställe med en 28 grader i poolen 🙂 Passar mina småtjejer fint!

    Njut av helgen!

    Kram

  4. Hej vännen, har läst ikapp lite hos dig o tycker det är synd att du har fått sån dum kommentar. Hon/han tar väl för givet att du oxå är sponsrad som vissa blir… Håller med dig jag hade inte heller tackat nej om jag fått chansen att tjäna lite på bloggen. Jag tycker inte att du blivit tråkig och jag gillar verkligen din blogg!!
    Kul badbilder du bjuder på 🙂
    Har försökt att följa dig på Bloglovin (flera ggr..) men det funkar inte! GRR!
    Ha en riktigt skön helg o simma lugnt 🙂 Kram Suss

  5. Ser ju bara sååååååå himla mysigt ut:))))) Såg ditt inlägg om den trista kommentaren nedan. Jag tycker du ska sträcka på dig och känna dig bekräftad som bloggare, se det som något positivt. Uppenbart är du en viktig person i den personens ögon, för vem skulle annars orka kommentera något sådant, jag skulle hellre sluta läsa den bloggen och hitta något annan spännande sida om jag kände så. Sååååå keep up the good work – jag tycker din blogg är personlig och bra! Och jag skulle inte heller säga nej till sponsring från Chill N, haha!!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaam och trevlig helg!

    /aka

  6. Jag älskar vatten och särskilt det man badar i 😉 Mitt bästa bad ligger i Fredrikshamn och heter The Reef. Vi var där hela familjen förra året och låg över. Ett fantastiskt bad i karibisk stil! Tyvärr åker man inte dit varje vecka! 3 timmars båtresa och man är där från Göteborg. Kram

  7. Hihi… det var en skylt med klartext det! Inget fusk där inte. 🙂
    Bada är så mysigt, men det är lugnare att gå och själv och simma i stället för att jaga barn så klart. Hoppas att du fick mysa lite i bastun i alla fall. Man brukar bli så skönt trött efter besök i badhuset.
    Jag gillar Holiday Club i Åre, deras bad och bastu är bäst!
    Trevlig helg på dig!

  8. Har du förresten varit på Sturebadet? Där har jag länge drömt om att få tillbringa en dag. Du som bor i storstan, har säkert varit där.
    Kram igen!

  9. Kan ju vara ett bra träningspass…*L*
    Hoppas ni hade det mysigt där i plurret!
    Å för att återgå till ett tidigare inlägg så, NEJ, du är inte tråkig.
    Tycker du skriver lika inspirerande om det du gillar som du alltid gjort!
    Ha en härlig Fredagskväll!
    Kram

  10. nja gillar ju inte bad först för att jag alltid fryser och sen för att jag hatar mina lår kan inte gå runt i bikini, jag i vanligfall älskar att bada på sommaren men är totalt hämmad till mina nojjor, men sambon min tog våran pojke till Högdalsbadet de har avd för små barn (upp till 8 år) han älskar det så nu lär min sambo få åka dit varje helg med honom våran miunsta tjej vägara bada total vägrar, kan verkligen rekomendera Högdalsbadet kanon och billigt

  11. Ja nog har dom protesterat i bf6rjan be5da tve5.. Jag gdroje se5 ne4r jag bf6rjade att ff6rsta ne4tterna gav jag vatten ff6rst, ff6rsf6kte trots att dom kunde bli arga, men gav upp efter en stund e5 gav ve4lling, lika ne4tterna efter och efter ne5gra ne4tter tog dom vattnet bara e5 somnade om sen.. och sen slutade vakna helt !!!!Bf6rja ve4nj han me vaten pe5 dagarna me (om han inte dircker de5), mina va inga vatendrickare pe5 dagarna heler se5 vi bf6rjade me de ff6rst..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *