Fokus på god mat

På helgerna blir det mycket god mat och bak.

Jag gillar att pyssla i köket.

Varannan vecka har vi Linas Barnkasse och jag älskar det!

Behöver inte fundera på vad jag ska laga och får hela tiden nya tips och ideer.

Favoriten den här veckan var:

FLÄSKYTTERFILE med KRÄMIG OSTSÅS OCH PASTA

1, Koka 4 portioner pasta.

2, Strimla ca 600 g fläskytterfile.Stek strimlorna i smör i en stekpanna.Krydda med svartpeppar(jag använde svartpeppar med vitlök i blir mera smak).Pressa ner 2 vitlöksklyftor.

3, Rör ner 3 dl ostsås och låt allt bli varmt.Strö över flingsalt efter smak.

4, Sist av allt strö blad från 1/2 kruka oregano.

Den här rätten gillades mycket av alla.

Har ni provat någon matkasse?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Snö !? det låter helt galet i mina öron…
  Här är det strålande vårsol även idag så när kaffet är upp drucket ska jag ge mig ut på en lång och härlig runda !
  Hurra, beach 212 – here i come 😉
  KRAM

 2. Vi har också linas barnkasse. Vi började med linas vanliga kasse i början av förra året tror jag det var. Då det var rätt nytt. Men slutade med Linas ett tag och körde 24handla.se ett tag då man då också kunde beställa andra varor smtidigt och den var mer barnvänlig än linas. Men nu har vi kört barnkassen 2 ggr. Förra var sådär tyckte vi men den här gången med barnklassiker var himla bra. Hittills gjort fisken och köttfärssåsen. Kul att fläskfilen var god. 🙂

 3. Vi provade Linas matkasse förut men barnen tyckte inte om maten så vi stod och lagade olika mat till vuxna och barn till slut 🙂 Kändes onödigt så vi slutade att ta den.
  Men däremot har jag funderat på barnkassen, men inte kommit längre 🙂

  Ha en fin dag
  Kram

 4. Nej, har aldrig haft någon matkasse. Tror det skulle bli bökigt eftersom vi aldrig är samma antal personer hemma som ska äta, eller samma tider i veckan. Helt plötsligt har någon x-tra danspass eller så har vi bara en halvtimme på oss för vi ska hit eller dit. Jag måste bestämma nästan för stunden!

  Sv; vet inte när jag får svar, ca en vecka sa läkaren. Men googlar man runt (vilket ju är urdumt att göra, jag vet) så ser man ju historier om de som fått vänta mycket längre. Läk sa att jag inte skulle hoppas ngt bra besked, och att den skulle opereras bort. Men att den satt bra till och skulle gå fint att få bort. Så det känns lite tungt minst sagt. Skulle ju vilja hänga mig fast vid ett 50/50 chans på att den kan vara godartad. Men som jag där och då tyckte han uttryckte det så skulle jag inte hoppas på det.

  Tänker ju så klart på mina älskade döttrar…..

  Tack för att du tänker så mycket på mig, kram

 5. Hej hej!
  Lät gott!
  Smidigt med matkasse. Vi har funderat på de oxå- Får bli sen när jag jobbar kanske.

  Ja hennes blogg e fin.
  kram

 6. Nix, inte testat någon kasse, än. Såg just i City Gross reklam, att även de kör med matkassar nu, verkar vara ett bra koncept bland barnfamiljer! 🙂
  Ha en fin söndag!
  Kram / Maria

 7. Har inte testat någon sådan kasse, men ser himla gott ut.. 🙂

  Önskar er den finaste söndagen… 🙂

 8. Vad himla praktiskt det verkar med matkassar, att få tips och idéer och en färdig kasse! Det vore verkligen något för mig som åker till butiken och handlar var och varannan dag, urk… Blir både jobbigt och superdyrt!!!! Tack för gott recepttips!!!

  Önskar dig bästa söndagen!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *