Det där med bloggen

Satt igår och funderade på varför jag började blogga….

Mamma hade bloggat innan och det lät så kul när hon berättade om det och så har jag alltid gillat att skriva.

Jag satt och surfade runt och bestämde mig till slut för Amelias bloggportal, det kändes som att det passade mig.

Redan efter några veckor låg jag bland tre i topp och hade många läsare vilket var jättekul.

Blev utvald till veckans blogg efter några veckor.

I december fick jag Amelias stora bloggpris av självaste Maria Montazami och kramas lite med Kamran the man….inte dumt alls…

Sen har det bara rullat på och nu egen domän sen några veckor tillbaka vilket har gett mig en nytändning.

Bilden längst upp till vänster var mitt första blogginlägg, dagens outfit…inte riktigt jag och det kände jag med en gång….

Bloggen har gett mig massor, fått gå på massa roliga event men framför allt har jag lärt känna så många härliga människor jag aldrig skulle ha träffat annars.

Varför började ni blogga?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Jag började för att skriva av mig om saker som retade eller oroade mig. Det var för fem år sedan. Efter ett tag förändrades bloggen på något vis och på den vägen är det…

    Kram och god morgon!

  2. När jag först började blogga för många år sen så skrev jag nästan uteslutande om min dotter med autism och en del om min en annan dotter som då hade ett ganska stort självskadebeteende. Men sen helt plötsligt så kände jag bara: Stopp!
    Och då lade jag ner hela bloggen. Fick många brev från olika personer som saknade den men kände ändå att jag inte ”orkade” skriva om allt detta längre. Men så en dag saknade jag min blogg och återtog min adress som låg kvar 🙂 Och idag skriver jag om allt och inget 🙂

    Kram

  3. Jag hamnade av en tillfällighet på en bloggportal när jag googlade på en kille från ”Bonde söker fru”. Efter att ha kommenterat hos honom i flera månader så öppnade jag själv en blogg. Så jag halkade in på ett bananskal kan man säga och blev fast.
    Det är 3 1/2 år sedan.
    Kram

  4. Ja,tänk vilka människor man fått ”lära känna” här i bloggvärlden.
    Vissa har jag också träffat IRL.
    Och till sommaren ska jag ner till Skåne till en av mina bloggvänner.
    Detta hade alrdig hänt om vi inte hade börjat att blogga.
    Jag började att blogga för att det var en kompis till mig som började.
    Sedan har det rullat på i tre år och lite till.
    Kram!

  5. Jag började som en kul grej, för att mina två bästa vänner som inte bor här skulle kunna hålla lite koll, men inte anade jag då att det skulle bli så ”stort” – att jag skulle få så många nya vänner, härliga samarbetspartners, få testa grejer och bli inbjuden till roliga event.
    Visst slår tanken mig att jag ska ”sluta” ibland, men då skulle jag ju bli utan allt det roliga och det vill jag inte !!
    kram

  6. Min vän ”M” och min dotter inledde mig i frestelsen 😉
    Det är jag glad för idag då man lärt känna många härliga människor. Träffat några bloggvänner irl har jag också gjort och likt Camilla så bär det av till Skåne i sommar 🙂
    Kram och godmorgon!

  7. GRATTIS! Vad kul! När du började blogga måste ha varit när jag slutade på Amelia! Då fanns det bara topplistor o ingen veckans! Men vilken kick för dig! KUL!! Din mamma känner jag i bloggdala, så himla fin! Lika fin som sin dotter!
    Jag började blogga av ren nyfiken het! Sen var jag fast! Har alltid älskat bilder… texten kommer i andrahand! Tycker om bildbloggar! Upptäckte även alla varma stöttande fina kvinnor! Har fått många vänner genom min blogg i cyberrymden! Ja, bloggen ger mig så mycket! Den är min egotid som ger mig ro o glädje!
    Du ska ha en bra start på veckan! Kram… Anna

  8. Min yngsta dotter bloggar och jag tyckte det verkade kul, har alltid gillat att skriva så jag tog Amelia eftersom jag hade tidningen och en bra målgrupp tänkte jag…och jag har varit bland dem 10 första hela tiden så visst finns det folk som gillar att läsa & jag tycker det är så kul 🙂 ha en fin dag kram kram

  9. Tyckte att det var ett bra sätt att visa var våra underbara butiker finns. Så att man får tips om var man kan åka om man är intresserad av inredning. Många tycker att det har varit kul att se de olika utbuden.
    Sen har jag ibland blandat in lite mer privata inlägg och fått bra respons på det!1
    Ha det fint!! Lena

  10. Din blogg är värd alla priser och uppmärksamhet!
    Själv började jag blogga efter att båda mina döttrar bloggar, tyckte det verkade vara en kul grej. Så det blev så att jag testade, och fortsatte… Och nu tycker jag att det är kul att läsa och kommentera hos andra bloggare så då blir det naturligt att fortsätta själv också.
    Kram

  11. min yngsta dotter bloggade och tjatade på mig rätt länge att jag också skulle börja, jag var länge emot det och efter en trevande början tog det fart efter några månader så…..
    kramar

  12. Jag har läst bloggar i flera år! Och jag gick alltid och tänkte om jag hade en blogg skulle jag skriva om det här osv. Försökte få min dotter att starta blogg, men det fanns liksom inget intresse! Tillslut tog jag mod till mig och startade en egen! Helt ovetande vad som skulle hända! Nu har jag inte kommit så långt som du, men jag hade ingen aning om att ni liksom lärde känna varann! Jag kände ingen personligen som bloggade, nu känns det som man känner en del som man återkommer till hela tiden! Bloggandet har blivit en del av mitt liv.
    Kram Helena

  13. Min dotter bloggade ett tag (men slutade) , och jag tänkte att vad skoj att skriva lite ditt och datt tankar öppet. Gud vad skoj du har haft tack vare bloggandet. Inte alls avundsjuk *blink blink* STOR KRAM

  14. Min dotter tyckte att jag skulle börja blogga.
    Nja, visste inte riktigt hur jag skulle göra, så dottern hjälpte mig att göra en blogg.
    Så efter ett tag var man liksom fast, ångrar ingenting. Har lär känna så många rara vänner 🙂
    Kramen♥ ha en fin dag

  15. Vad kul att läsa om din bloggresa!

    Själv gjorde jag mitt första blogginlägg för sisådär 7 år sedan. Jag såg en bekant som bloggade och blev så sugen själv. Jag älskade då kläder och mode och hade en hel del besökare av t.ex. alla de stora idag som SheCity, Michaela Forni och Engla. Det var kul men sen hann livet ikapp och det jag hade skrivit som ung var inte så aktuellt så jag avslutade bloggen. Senare har bloggandet sett ut på lite olika sätt och i lite olika perioder;)

    Kram

  16. Vilken framgångssaga för dig och din blogg 🙂
    Jag började blogga för att jag alltid skrivit dagbok och älskar att uttrycka mig i skrift. Det här är dessutom roligare och mer socialt än en vanlig dagbok.
    Kram.

  17. Vad kul och höra Din Bloggstory, och vad mycket kul Du har fått göra och uppleva. Jag började ju därför att jag älskar att skriva recept o baka och laga mat och så blev det som det blev med den där Tumörresan förra sommaren..Och Nu så får vi se om Det blir ännu bättre än jag någonsin kunde tro 😉 Ja Du vet ju…Kramisar bästa D och ha en bra vecka !

  18. Hej!
    Det där lät ju riktigt häftigt, och omtumlande förstås. Själv började jag för att vi ska flytta utomlands i ett par år. För att jag tänker mig att folk ska ha kvar oss i tanken lättare om de kan kika in och läsa lite. Dessutom ÄLSKAR jag att skriva. Skulle göra det for a living om jag kunde…

    Trevlig kväll!

  19. Vilken härlig liten resa!! 🙂 Jag började blogga för jag kände att jag ville skriva av mig, dela med mig av alla tankar (knasiga som inte) och bara uttrycka mig 🙂

  20. Kul att läsa din historia. Jag började blogga för något år sen då vi flyttade 20 mil ”hemifrån” som en liten blogg där alla kunde hålla koll på oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *