Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge och i och med att jag postar det här inlägget så vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.
Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
Har du ingen blogg kan du vara med och förändra barns liv genom att bli världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.
Sprid gärna detta vidare, ett mycket viktigt budskap tycker jag!
kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Visst är det bra att man kan hjälpa till? Hoppas att många lägger upp inlägget! (jag gjorde det i förmiddags också)

  2. Super! Jag ska också lägga upp ett Unicef inlägg!

    Kladdkakan lät ju bara helt underbaaar! Vad ger du den för betyg?

    Kram

  3. ”Alla” har lagt in detta. Jag kommer efter i morgon. Självklart ställer man upp när det är så enkelt! Ett fantastiskt bra initiativ och nu kan många barn vaccineras! Kram

  4. Har sett att det är många som lagt upp det här inlägget. Bra Initiativ. Härligt att kunna hjälpa till..

    Kramisar

  5. Det inlägget ska jag fixa i helgen. Tänk att det kan vara så lätt att hjälpa några barn! Det tackar man ju inte nej till.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *