Tävling

Vår familj älskar att åka på solsemester.

Denna sommaren blir det Turkiet, där är solen väldigt stark så jag kommer garanterat att packa med mig solskyddscremer med olika faktorer.

På barnen brukar jag alltid använda en hög faktor, antingen 30 eller 50 men jag börjar alltid med en hög faktor.

Visste du att  utan solskydd under sommaren klarar de flesta bara ca 20 minuter mitt på dagen utan att bli brända.

Min favorit är Vichys Capital Soleil som finns att köpa på Apoteket.

Vichys solprodukter är utan parabener och produkterna är testade utav hudläkare.

Jag personligen gillar att dom är kladdfria och enkla att smöja in.

Nu har HELA 5 stycken chansen att vinna ett solkit från Vichy till ett värde av ca 500:-.

Innehållande:

Capital Soleil Multipositions Spray SPF30, 200ml/250:-
Capital Soleil lotion SPF50+, 100ml/135:-.
Capital Soleil Facestick SPF50+, 9 g/139:-
Och en ryggsäck från Vichy.
För att ha chansen att vinna ska du:
1 ,Svara på frågan: Under vilka klockslag ska man undvika att vistas i solen?
2,Följa mig på Bloglovin (tryck på bloglovinknappen i sidomenyn) gör du redan det länka till tävlingen i din blogg.

Tävlingen pågår tom söndag den 22/4.

Lycka till!

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

54 Comments

 1. Så himla viktigt att smörja in sig med solskyddsfaktor. Jag är gärna med och tävlar men får fixa länkningar och så senare i dag. Hinner inte nu 😉
  Ha en fin dag – kram.

 2. Usch vilken mardröm att bränna sina barn. Hos oss smörjs det in varje morgon under de bästa sommarmånaderna, även molniga dagar 🙂 Som starkast tror jag solen är mellan 11-15!
  Och en följare är jag redan, så nu håller jag tummarna för en vinst 🙂

  Önskar dig en fin dag!
  Kram

 3. Tänk också på att de flesta smörjer alldeles för lite. Vi informerar hos oss på BVC om detta (ja små barn under året ska ju inte ha solcréme alls, dvs inte vara i solen alls) att man ska hela tiden ha så mycket att huden har ett vitt lager. Det gör att det ska gå åt nästan en flaska om dan, dyrt blir det. Bra då är ju då att också ta på kläder på barnen, tex bada insmord och sen med en T-shirt på. Eller såklart speciella solkläder.
  Älskar också sol och badsemestrar, smörjer duktigt familjen, men alldeles för lite varje gång. Känns konstigt att gå vitkladdig. Maken är bättre på detta, ungarna är bättre insmorda under hans ”smörjningspass”

  Sen Diana, vad är Bloglovin´och hur funkar det??

  Ha en bra dag och tack för att du är med mig här på Bloggen på min resa…Kram

  • Bloglovin är när du får uppdateringar från min blogg i dim inbox då trycker du på bloglovin knappen och lägger till dig som följare av min blogg 🙂 Klart jag följer dig och tänker på dig kramar i massor/Diana

 4. Åhhh !!! Detta skulle vara den perfekta vinsten för oss !!
  Jag är LIVRÄDD för att någon i familjen ska bränna sig när vi åker till thailand i höst – likaså är mardrömmen att se ut som en kokt kräfta i kontrast till min vita brudklänning där på stranden så bra solskydd är ett MÅSTE !!… 😉

  Allra starkast är solen mitt på dagen typ mellan 11-15 !

  Jag lägger en länk till tävlingen i min blogg ! http://www.frokenmela.se/?p=12667

  Kram

 5. Hur tänker ni om oroligheterna längs turkiska gränsen mot Syrien inför resan? Vi ska ju också åka till Turkiet i maj.

 6. Ja det är viktigt verkligen 🙂 härligt med semester när skall ni åka? 1 eller 2 veckor? ha en fin dag kram

 7. Nu har jag lagt till mig som följare på Bloglovin också 🙂
  Detta kitet skulle vara toppen att vinna, då vi åker två veckor till Cypern i sommar.

  – Man ska undvika solen mitt på dagen, solen är som starkast mellan kl 11-15.

  Nu håller jag tummarna!

  Kram kram

 8. Åh, vilken toppenvinst. Vi ska både till Grekland och Turkiet i sommar och behöver smörja oss massvis – så jag vill verkligen vinna!
  Svaret är mellan kl 11-15 och jag har lagt till dig på Bloglovin’

 9. Hej! Jag hittade till din blogg via madebymary 🙂 Alltid roligt med nya bloggar att följa! Önskar dig en fin dag!
  Katarina

 10. Vilken härlig och nödvändig tävling!!

  Som en tumregel brukar man säga att solen är som starkast både i Sverige och utomlands mellan 11-15.
  Jag följer dig redan på bloglovin 🙂
  Vi vill gärna vinna detta eftersom den här sommaren oxå förhoppningsvis innehåller en mängd sol och vi vill vara ute i den 🙂

  Stor kram

 11. För mig var det tvärtom en gång i tiden, jag smörjde in mig i olja så att skinnet nästan kokade men brun blev jag.
  Idag är jag mera försiktig.
  Kram

 12. Mellan 11 och 15 på dagen när solen är som starkast. Skulle verkligen behöva deta kit när vi åker till Italien i sommar. Jag länkar. Kramar!

 13. hej. jag har nu klickat på att följa dig på bloglovin , är ny medlem så hoppas det funkade 🙂
  Mitt svar är klockan 11-15.
  Då står solen högst och är starkast.
  HOPPAS HOPPAS jag vinner!!!! Kram

 14. Vilket toppen pris nu när sommaren börjar närma sig! Är absolut med och tävlar och solen är som starkast i mellan 11-15, så det är då man ska försöka undvika den.

  Följer dig sedan innan på bloglovin.

  Kram Sanna

 15. 1. klockan 11-15
  2. följer dig på bloglovin 🙂

  Håller tummarna nu, det kan vara bra att vara lite förberedd inför sommaren, jag är hopplös bränner mig alltid så fort jag går ut, men nu ska jag bli bättre på att smörja mig själv samtidigt som jag smörjer lillgrabben! 🙂

 16. Jag är gärna med och tävlar. 🙂

  Jag tror att det är mellan 11-15 man ska undvika direkt solljus.
  Borde ju vara då solen är som starkast iaf. 😀

  Gillar inlägget på bloglovin som nr 2. 🙂

  Kramar Madde.

 17. Vilken perfekt tävling!
  Man ska undvika solen mellan 11-15 då den är som starkast. Jag följer dig på bloglovin. Ha det bra!

 18. Pingback: We R Family |
 19. Är gärna med 🙂
  1. Klockan 11-15
  2. Har blivit följare på Bloglovin, nummer 75

 20. Mitt på dagen ,mellan klockan 11 och 15, är solen som starkast .Gör skuggtestet: Är din skugga kortare än du själv, är solen stark. Är skuggan längre, är solen inte lika farlig.
  Tävlar gärna här och följer dig på bloglovin 🙂 .

 21. Pingback: Tivoli |
 22. Är gärna med och tävlar. Min sambo har extremt känslig hud och han behöver rejält med solskydd på sommaren för att kunna vara med och hänga utomhus 🙂
  1. Undvik solen mitt på dagen, mellan 11-15.
  2. Följer på bloglovin 🙂

 23. 1. Kl 11-15. Skäms lite då vi borde ha börjat smörja in barnen för minst en månad sen, fjällsolen är stark…
  2. Följer! 🙂

  Hoppas nif år en fin vårvecka!
  Kram Anna

 24. Äntligen kommer jag ihåg att vara med i tävlingen. Fixar ett inlägg eftersom jag redan följer dig på bloglovin.
  Mellan 11-15 ca ska man undvika solen.
  Kram.

 25. I keep listening to the news update lecture about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 26. I’m not sure exactly why but this site is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 27. I wish to express my thanks to you for rescuing me from such a challenge. As a result of searching throughout the online world and getting things which are not helpful, I was thinking my entire life was well over. Existing minus the strategies to the problems you’ve sorted out as a result of your entire guideline is a serious case, as well as ones which could have negatively affected my career if I hadn’t come across the blog. Your personal talents and kindness in dealing with all the stuff was priceless. I don’t know what I would’ve done if I had not come upon such a solution like this. I can also now relish my future. Thanks for your time so much for your high quality and amazing guide. I will not hesitate to recommend your site to any person who needs support about this situation.

 28. whoah this blog is great i love reading your articles. Keep up the good work! You know, a lot of people are looking around for this information, you can aid them greatly.

 29. I’m extremely impressed together with your writing talents as smartly as with the format to your blog. Is this a paid subject or did you modify it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it’s uncommon to see a nice weblog like this one today..

 30. I want to express my appreciation to this writer for rescuing me from this scenario. Because of searching through the search engines and seeing concepts which are not beneficial, I was thinking my entire life was well over. Existing minus the strategies to the difficulties you have fixed by means of this post is a critical case, and ones which could have badly affected my entire career if I had not encountered your site. Your personal knowledge and kindness in taking care of a lot of stuff was valuable. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a step like this. I’m able to at this moment relish my future. Thanks a lot so much for your high quality and effective guide. I won’t think twice to endorse your web blog to anyone who would like direction about this matter.

 31. Very nice post and straight to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thx 🙂

 32. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my users would really benefit from some of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Appreciate it!

 33. Hi there! I simply wish to give an enormous thumbs up for the good data you’ve got right here on this post. I might be coming back to your blog for extra soon.

 34. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 35. It is really a great and useful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *