Mitt Söder

Jag har tidigare jobbat på Östermalm i flera år och älskar kvarteren där.

Små lyxiga butiker och söta cafeer..

Men numera håller jag till på Söder och börjar faktiskt gilla det riktigt mycket…

Älskar att strosa på Götgatan och Hornsgatan.

Pulsen är hög med mycket liv och rörelse men när man väl har lärt sig att parera mellan cyklar (risken att bli överkörd av en cyklist är ganska stor….) och annat så är det riktigt mysigt.

Ofta har man en musiker utanför jobbfönstret eller händer nåt annat kul….

Min favorit ostaffär och som ni ser också Bästa Bageriet.

Har ni nån favoritstadsdel i er stad?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

  1. Gillade också söder när jag bodde i Stockholm, strosade mycket där Götgatan, Medborgarplatsen och Skanstull. Härlig semester Du har att se framemot, jag ska jobba hela sommaren så det får bli en skön restresa i höst till Grekland el Mallis kanske 😉 Bakade dina kolakakaor i söndags och fotade dem och skrev att receptet kunde man hitta på din sida, såå jag skrev Curlingmamman oops måse dit och skriva Dianas Drömmar också 🙂 Kramisar till söder och Fina D.

  2. Vår lilla stad är väl ok. Inga stora hejarop nånstans, men Björnön är fin…strand och så. Jag och barnen ska till Stockholm över dagen snart…får se vad vi hinner se. Vi åker buss till storstan (stannar vid cityterminalen)…och ska traska runt… så får se vad vi orkar. 🙂 Några tips?

  3. Bor en bit utanför staden så har inte skaffat mig någon favo del, men gillar de flesta delar som har mysiga uteserveringar så här års 🙂

    Önskar dig en fin Tisdags kväll 🙂

  4. Hehe ja jag lyssnade ofta på dom när jag var yngre så det var lite roligt att den helt plötsligt kom på radion liksom. 😀

    kramar

  5. Det är så trist för jag hinner aldrig vara i stan när jag är i Stockholm, alltid en massa annat som ska göras :((

  6. Caféer och stadsmiljö är härligt, men speciellt att vara nära havet, både centrumnära stränderna men också de mindre fiskebyarna som vi har här i krokarna är riktigt mysiga 🙂 Kram Annelie

  7. Har heller inte varit så mycket på Söder. Men Östermalm känner jag till. När jag åker till Sthlm brukar jag övernatta där:-)
    I Malmö är mitt favoritcafe Kafferosteriet!

    Kramar

  8. Ha ha, har ingen favoritdel i min lilla stad 🙂
    Gillar att åka till Stockholm ibland men hittar ingenting, för mig är det ett enda kaos…. Fina bilder!
    Kika gärna in på mitt senaste inlägg 🙂
    Kram Suss

  9. Tror inte jag har någon direkt favvodel, åker rätt sällan till Stockholm men de gånger jag är där njuter jag massor:)) Sååå härligt att strosa runt i gamla stan och kika in i alla små butiker – lovely!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaamar i mängder från mig!

    /aka

  10. *ler* Söder är min favorit i Stockholm också – men i min lilla stad är hela det lilla centrumet fint – den vita sandstranden ligger på promenad väg därifrån dessutom!!!

    Hoppas du har det bra och att mamma tillfrisknar. Du – du har en utmaning att hämta inne hos mig när du orkar!

    Kram

  11. Söder är underbart!

    Jag kan verkligen längta dit. Känner så nu!

    Härlig text, skön känsla!

    Kram

  12. Jag älskar hela Sthlm 🙂 Det finns så oerhört mycket fina stadsdelar att strosa i 🙂
    Men förut när min man jobbade på Pipersgatan på Kungsholmen så var iaf ett favvoställe pipersglass 🙂 Mmmmm så gott!!

    Kram

  13. åh …fick en enorm längtan till Stockholm nu ..måste boka in en tripp tror jag…

    Kram Pernilla på Piazzan

  14. Helt klart söder i stockholm det är bäst i hela sverige finns så mycket älskar allt med den stadsdelen har bott där och nu bor mina föräldrar där skånegatan är bästa gatan (däre bodde jag för ett par år sedan) bästa resturangerna ligger i de krokarna

  15. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

  16. Thanks a lot for sharing this with all people you actually realize what you are talking about! Bookmarked. Kindly also consult with my site =). We could have a hyperlink change agreement between us!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *