Rosa drömmar

När regnet öser ner då får man roa sig med shopping.

Hittade massa fint igår som jag vill ha och det bästa av allt är att det är rea på nästan allt.

Den söta rosa väskan från Esprit föll mig i smaken och dom söta rosa gummistövlarna från Tretorn, kan behövas denna sommar….allt hittar du här.

Den ljuvliga filten från Lise Sandahl skulle gärna få hamna i min soffa….ska förankra detta med mannen.

Och en hängmatta i trädgården som jag kan ligga i och läsa mina böcker.

Allt hittar du hos Zalando.se.

Vad roar ni er med när det regnar?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Här behövs det inte regna för att shoppa 🙂 men regn= böcker eller film…kram ha en fin dag

 2. Fina grejjer du fyndat! När det regnar har jag lätt att hamna framför datorn och hittar ofta saker att klicka hem från nätet! Nu jobbar jag igen, så nu kanske jag lugnar mig lite!
  Kram Helena

 3. Åh så mycket sött!
  Ja, en regnig dag blir det hemma-mys eller inomhusshopping/aktiviteter. Vi är inte förtjusta i kyla och regn någon av oss i familjen.

 4. Thank you for the auspicious writeup. It in reality used to be a enjoyment account it. Glance advanced to more brought agreeable from you! By the way, how can we keep in touch?

 5. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 6. certainly like your web site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the truth however I will certainly come again again.

 7. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.

 8. There are some interesting deadlines on this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There may be some validity however I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as properly

 9. Excellent blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed .. Any recommendations? Bless you!

 10. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 11. There are actually a lot of particulars like that to take into consideration. That could be a nice point to convey up. I provide the ideas above as normal inspiration but clearly there are questions just like the one you deliver up where the most important thing will likely be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, however I’m certain that your job is clearly recognized as a fair game. Each boys and girls feel the impact of just a second’s pleasure, for the rest of their lives.

 12. Hey there would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m looking to start my own blog soon but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 13. I think this is one of the most significant info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *