diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

 1. Godmorgon vännen ! För mig är sommar frukost ute, kaffe på stranden, pågens gifflar, jordgubbar och grillat !!
  Hoppas ni får en toppen dag 🙂
  KRAM

 2. Sommar för mig är: sol, ledigt, bada, vara med barnen, träffa sina vänner, sitta ute på kvällarna, resa runt i vackra Sverige! Som nu, nu är vi i Stockholm igen, får se vad det blir denna gången!?
  Kram Helena

 3. Sommar för mej är ; Soligt o varmt, brunbrända ben, glass i stora lass, smultron, grillat…osv…

  Ha en fin lördag!

  Kram

 4. Sol och varma kvällar vilket vi inte fått något alls av hittills på min semester…
  Hoppas ni får fint väder på Öland!
  Kram

 5. Värme, kunna sitta ute läääänge på kvällen, grilla, dricka rosé, hinna läsa börcker, höra barnen bada i poolen…ja säkert massa mer små saker. Nu har den obefintliga värmen gjort att det inte riktigt kännts som sommar. Man liksom fortfarande väntar på att den ska komma, fast mer än halva gått… Kram

 6. Smulton på strå definitivt! Och att gå barfota i daggvått gräs och att ligga i hängmattan och läsa och att tanka kraft inför vintern och blåbär och hallon och bada, bada, bada!

 7. Vilka härliga bilder! Sommar för mig brukar vara att åka iväg och uppleva saker med familjen, men i år ska vi försöka göra det på hemmaplan, det är ett äventyr i sig!

 8. Ljuvliga bilder!
  Sommar för mig är brunbrända ben, sena kvällar med rosé och goda vänner, sol, bad, smultron och grillat!

  Stor kram

 9. Jag har missat en del av dina inlägg, men nu har jag kommit ikapp 🙂 Jättefina bilder!! När man kikar runt på bloggarna… ser t ex en bild på en kaffekopp på räcket, strandbilder, hängmattor, blommor eller att bara vara… det är sommar. Lite av varje och att bara njuta av dagen…härligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *