Leos lekland

Vi har inte haft många regniga dagar denna sommaren.

När vi var på Öland hade vi en halv dag med dåligt väder.

Då bar det av till Leos lekland.

De finfina med Leos lekland är att det finns gratis wifi och supergod latte för mammorna.

Har ni varit på något lekland i sommar?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Visst kan lekland vara bra ibland när barnen behöver leka av sig regniga dagar! Första gången på din blogg, ska kika runt lite mer.

    Kram Nina

  2. Jag är lite för arbetsskadad för det där med lekland, tycker bara det är stora bacillhärdar. Speciellt bollhav…skulle jag aldrig släppa ner mina barn i , fy vad sunkigt. Vill man ha förkylning och magsjuka så visst! Men lekland på sommaren kan ju vara ok iofs! Kul för barnen i alla fall! Kram

  3. Låter som ett bra lekland.
    Nä..inget lekland för oss i sommar. Kan bero på att barnen/ungdomarna har blivit för gamla 😉
    (17 och 15 år)
    Kram!

  4. Vi var vid Halmstads äventyrspark – fast det är ju utomhus. Och så har barnen varit på Lekplejset, fast utan mig. Sånt är alltid uppskattat av dem.
    Kram.

  5. Åhh vad mysigt det ser ut..:-)
    Vi har inte hunnit med något sådant i sommar, men vi har precis bokat så vi åker till Paris & Eurodisney sex dagar. Hoppas på myysiga dagar där!

    Må så gott
    Kraam Susanne

  6. Lillkillen blev bjuden på ett kalas som hölls där i sommar. Annars är stor killen för stor. Men äventyrsland typ grönan el skara vattenland skulle de nog gilla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *