Idag händer det saker

Idag ska vi visst roa oss med antingen det här:

Kan gå hur som helst…sist jag paddlade kanot välte jag kanoten…

Eller det här:

Har jag aldrig gjort förrut så det kan också bli mycket spännande…undrar om det finns våtdräkter?

På återseende!

Har ni provat segling eller kanot?

kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Paddlade kanadensare i mellanstadiet, när klassen var på läger. Vi lyckades t o m välta den 😉 Kajak har jag aldrig testat. Jag är inte mycket för sjö-aktiviteter. En riktig landkrabba 😉
    Hopas du får en kul dag!
    Själv är jag fast på sjukhuset. Kan hoppas på en promenad, på sin höjd 😉
    Kramar!

  2. Kanot har jag provat men var så rädd att jag skulle välta så det var ingen rolig upplevelse. Inte då i alla fall men nu är det bara sånt man skrattar åt 🙂 men det kan väl vara en rolig upplevelse med båda sakerna. Hoppas det blir en bra dag var det än blir 🙂
    Kram

  3. Segling och kanot skulle nog gå hur som helst för min del också 🙂 Jag har nog aldrig testat något utav det… Lite spännande, men det låter himla svårt! Du kanske ska ta och passa på att trilla i plurret så att du får ett sista bad innan hösten är här på allvar 🙂 Lycka till!

  4. Oj vad spännande! Jag har testat kanot, men det var väldigt längesedan nu! Skulle dock vilja göra det igen! Segling vet jag inte… är nog jättemysigt och kul(när det är bra vind). Men har ingen jag känner som seglar så då blir det svårt att prova tror jag!:-)
    Hoppas ni har en riktigt rolig och härlig dag!
    Kram!

  5. Vilken härlig dag ni har framför er! Längesedan man var ute på sådant ”frilufsliv”;) Men tidigare i livet har jag både paddlat, seglat och vindsurfat.

    Kram

  6. Hoppas det går bra!!

    Jag har testat även om det var ett tag sedan. Det finns olika typer av kanoter…föredrar de breda och mer stabila 😉

    Kram!

  7. Vi har en kanot hemma hos mina föräldrar, paddlade massor medan jag fortfarande bodde hemma, så rofyllt att glida fram över en tyst spegelblank sjö och bara lyssna på naturen. Seglat har jag gjort med en tidigare pojkvän, på västkusten, men det var större båt än de där. Vi kunde åka ut en vecka och bo på båten, det var oxå härligt!

  8. Paddlade faktiskt i somras. Det gick bra!:-)

    Hoppas du hade en trevlig dag och att du inte blev våt:-)

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *